Paula’s Choice Rehydrating Moisture Mask

Wow, blijkbaar ben ik toch braaf geweest dit jaar, want Sinterklaas is ook in mijn appartementje langs geweest. Ik kreeg het Paula’s Choice Rehydrating Moisture Mask, een masker dat mijn huid wel kan gebruiken. Dit masker herstelt de vochtbalans, hydrateert en maakt je huid zachter en gladder. Vandaag vertel ik je er alles over, dus lees snel verder als jij ook zo benieuwd bent naar dit toppertje van Paula’s Choice

Op mijn wishlist staat eigenlijk altijd ALLES van Paula’s ChoicePaula’s Choice is mijn absolute favoriet als het op huidverzorging aankomt. Mijn huid is zo verbeterd sinds ik de producten gebruik, en daarom was ik heel blij toen ik dit masker vond!

In de winter is mijn huid vaak wat droger. Door de kou moet ik mijn huid wat extra verzorgen, en een hydraterend masker is dus ideaal voor mij op dit punt. Het Paula’s Choice Rehydrating Moisture Mask

  • Herstelt de vochtbalans
  • Maakt de huid gladder en zachter
  • Hydrateert de huid

Een gehydrateerde huid is een jonge huid, dus hydrateren is een absolute must. Dit masker is vrij dik van textuur, en dat zorgt voor een soort film die heel voedend aanvoelt. Je breng het masker aan, laat het tien minuten inwerken en spoelt het weer af. Je kan het masker ook ’s nachts laten inwerken, en dat vind ik het allerfijnst. Zo word je wakker met een zachte, gladde en volle huid.

Conclusie

Ik hou zo van maskertjes, en deze Paula’s Choice Rehydrating Moisture Mask is perfect voor mijn huid. Droge plekjes zijn verleden tijd, en mijn huid is glad en zacht. Het liefst breng ik hem ’s avonds aan en laat ik hem doorheen de nacht inwerken.

Hou jij ook zo van maskertjes?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.