Outfit: Ik heb een kerstboom!

Het is dit jaar de eerste keer dat ik alleen woon met kerst. Ik had dus nog geen eigen kerstboom. Ik was lang aan het twijfelen, maar uiteindelijk heb ik er eentje gekocht. Het is er jammer genoeg geen echte, maar qua sfeer doet hij alvast heel veel. Samen met Nikola zette ik dus mijn kerstboom in elkaar (het was een echte puzzel) en versierde ik hem met mijn net nieuwe kerstaccessoires. Vandaag wil ik je hem tonen, nét als mijn eerste kerstoutfit én het eerste kerstcadeau. 

Yes, ik ben zo blij met mijn kerstboom! Hij is niet perfect, maar hij maakt mijn appartementje zo gezellig. Vanaf vandaag ben ik bijna helemaal klaar voor Kerstmis. Nu moeten er nog heel veel cadeautjes onder, en dan ben ik er volledig klaar voor.

Mijn kerstboom (want die is vandaag deel van mijn outfit, ja) is van Lidl. En ook mijn lichtjes en kerstballen komen van die winkel. De lampjes zijn heel handig, want het is niet zomaar een lange slinger: bovenaan hangt een cirkel waar allemaal slierten met lichtjes aanhangen.

Mijn eerste kerstcadeau is een horloge van Danish Design. Speciaal voor de feestdagen brachten ze een horloge uit waarvan je de bandjes kan verwisselen, en ze zitten in een prachtig doosje. Dat is toch echt iets dat je wil geven én krijgen voor Kerstmis?

Het jurkje dat ik draag is van Bel & Bo. Hoe schattig is het kraagje? Ik hou echt van de stijl van dit kleedje: het is neutraal en simpel van model, maar door het strikje en het kraagje bovenaan ziet het er toch feestelijk uit.

Mijn laarzen heb ik al lang. Ze zijn van Steve Madden en ik was ze kwijtgeraakt toen ik verhuisde, maar onlangs vond mijn mama ze terug ergens in een kast bij hen thuis. Ik was heel blij dat ik ze terug had, en heb ze ondertussen al een paar keer gedragen.

Kerstboom: Lidl // Horloge: Danish Design // Jurk: Bel & Bo // Laarzen: Steve Madden

Heb jij al een kerstboom gezet?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

26 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.