Outfit: Kerstboom-outfit

Ik kan niet genoeg krijgen van mijn kerstboom, haha. De combinatie van groen met goud is verrassend, en keimooi. Dat was ook het idee van mijn mama, want zij maakte voor mij een jurk in het groen, met gouden lijntjes. Zoals jullie misschien weten kan mijn mama supergoed naaien, en heeft zij een eigen stoffenwinkel waar ze naaicursussen geeft. Ik wil je vandaag voorstellen aan haar nieuwste creatie, want toevallig paste die mij perfect!

Mijn outfit is vandaag wel héél geïnspireerd op mijn kerstboom, want alles wat mijn kerstboom heeft, draag ik vandaag ook. Groen, goud, en zélfs lichtjes!

Wat vind je van mijn jurk? Ik heb deze jurk gekregen van mijn mama, die hem maakte in Stoffe en Koffe. De jurk past perfect, en door de zachte en rekbare stof voelt hij wel heel comfortabel. Op zich is het een heel simpel bodycon model, maar wat het een beetje specialer maakt is de hals. Die is recht, en dat vind ik zo elegant! In de groene stof zit een fijn, goud streepje, waardoor deze jurk ook heel feestelijk is (hallo kerstoutfit?).

Doordat de hals zo clean is, vind ik het prachtig om een fijne halsketting te dragen. Deze is van Zinzi. Ik ging voor een choker, maar ik maakte hem vast op het buitenste ringetje. Op die manier is hij niet te lang en niet te kort.

Omdat het toch een beetje een feestelijke outfit is, draag ik mijn roségouden, metallic hakken van ASOS. Deze schoenen zijn comfortabel maar toch elegant. Het is zo’n barely there paar. Supermooi!

Jurk: Stoffe en Koffe // Halsketting: Zinzi // Schoenen: ASOS

Zou ik deze outfit dragen met Kerstmis?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.