Overal werken met de Microsoft Surface Go

De voorbije twee weken had ik het plezier om de Microsoft Surface Go uit te proberen. Mijn liefde voor mijn MacBook is zeker niet voorbij, maar om mee te nemen is hij niet altijd zo handig. Daarom zat de Microsoft Surface Go de laatste twee weken voortdurend in mijn handtas, zodat ik altijd en overal kon werken. Vandaag vertel ik je over mijn ervaringen met de Microsoft Surface Go. Benieuwd naar waar en hoe ik heb gewerkt? 

AdvertisementDit is de Microsoft Surface Go. Het is een tablet die je ook als laptop kan gebruiken. Ik kreeg hem opgestuurd van Coolblue, samen met de Type Cover zodat ik de tablet kan transformeren in een laptop.

Toen ik hem aankreeg, was het even wennen. Ik heb nooit eerder een tablet gehad, en ik heb al een tijdje niet meer met Windows gewerkt. Toch ging het gemakkelijk, en na een paar dagen was ik het al helemaal gewend om de Microsoft Surface Go altijd in mijn handtas te hebben.

De Microsoft Surface Go is keihandig voor onderweg. Hij is 0,83 cm dik en weegt 0,52 kg, en daardoor past hij altijd in mijn handtas. Ik haal hem gemakkelijk boven, en kan op zowat elke plaats werken. Ik heb hem gebruikt op de bus en de tram, bij mijn ouders thuis, tijdens demo’s, Ook handig: het accu gaat 9 uur mee. Geen angst, dus, om zonder batterij te zitten.

Heel leuk is bovendien Windows Ink, waarmee je notities kan maken zoals op papier. Zo kan je gemakkelijk dingen snel opschrijven en tekeningetjes maken. Hoe handig is dat voor tijdens de les, om bijvoorbeeld mindmaps te maken?

Mijn persoonlijke ervaring is dat de Microsoft Surface Go het veel gemakkelijker maakt om onderweg en op verplaatsing te werken. Oké, je kan er geen video’s mee editen, maar een artikel schrijven en je mail beantwoorden lukt perfect. Het handige vind ik dat je hem als laptop én als tablet kan gebruiken, en dat maakt hem geschikt voor zowat elk moment.

Ik had niet verwacht dat het zo’n toevoeging zou zijn, maar dat is het zeker wel. Twee weken lang had ik de Microsoft Surface Go standaard in mijn tas zitten. Regelmatig haalde ik hem boven, en dat maakte me een stuk productiever. Jep, ik ben fan!

Bestel de Microsoft Surface Go  bij Coolblue!

Gebruik jij het liefst een tablet of een laptop?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.