Outfit: Blueprint 2

Vandaag een oude bekende. Mijn blauwe, handgemaakte jas toonde ik al een hele tijd geleden, en vandaag komt hij weer voorbij. Ik was hem even kwijtgeraakt tijdens het verhuizen, maar nu is hij terug en ik vind hem nog steeds prachtig. Gemaakt door mijn mama – ik wéét het: ik ben een geluksvogel – en met het leukste printje. Mijn outfit vandaag is vrij casual. Dat mag wel eens, tussen alle kerstlooks door. 

Mijn jas zag je ook al in dit artikel, en werd dus gemaakt door mijn mama. Ik heb deze jas ook gedragen tijdens de opnames van Komen Eten, toen we bij Alice gingen eten. Weten jullie dat nog?

Ik ging voor een casual look, met een hemd van H&M, dat je ook al hebt gezien in deze outfit, een basic nepleren broek van Vero Moda, en een basic zwart truitje van Only. Mijn outfit is extra warm door mijn lange laarzen, die ik ook bij mijn ouders was vergeten maar nu terug heb.

De tas die ik draag is van VanHaren, en die is zoooo groot! Ik hou van grote tassen, dus deze is zeker een favoriet.

Het werd een vrij casual look, die Nikola heel mooi vond. Door de jas wordt het toch wat specialer en persoonlijker.

Jas: Stoffe & Koffe // Hemd: H&M // Broek: Vero Moda // Trui: Only // Laarzen: Asos Design // Tas: VanHaren

Wat vind jij van deze look?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.