MAC SHINY PRETTY THINGS / SWEET ASSORTMENT: LIPTENSITY

Het is bijna Kerstmis! Er lag nu al een cadeautje onder mijn kerstboom. Vroeg, hé! Ik kon niet wachten om het je te tonen, want het is mooi. Ik heb het over de MAC SHINY PRETTY THINGS / SWEET ASSORTMENT: LIPTENSITY giftset. Het is een doosje met zes fullsize Liptensity lipsticks in bestselling tinten. Jullie weten dat lipstick mij altijd blij maakt, en daarom probeer ik ze vandaag alle zes uit! 

Hoe schattig is dit doosje? Het is metallic en roze, en het zorgt voor wat extra glam onder mijn kerstboom! Op de zijkant onderaan zit een strikje waar de merknaam op vermeld staat. Wauw, mooi.

Als je het doosje opent, zie je nog iets mooiers. De zes meest populaire tinten uit de MAC Liptensity lijn.

Van links naar rechts zie je

  • Driftwood
  • Smoked Almond
  • Toast and Butter
  • Ambrosial
  • Eros
  • Mulling Spices

De Liptensity lipsticks bevatten nog meer pigment dan de klassieke lipsticks van MAC. Daardoor zijn ze ontzettend intens met een zijdezachte finish.

En ja, hoor: dat pigment is inderdaad onbeschrijflijk. Eén zacht veegje en de kleur is intens en knallend. De lipsticks voelen zacht aan en dekken mooi.

Driftwood

De lichtste kleur uit het rijtje is Driftwood, een beige met een lila ondertoon. Het is een koele nude, dus voor mij niet ideaal (ik ben een warm type).

Smoked Almond

Wat een mooi tintje, deze Smoked Almond. Het is een rosé bruin, dat wat warmer en zachter is.

Toast and Butter

Een bruine lipstick met een vrij koele ondertoon.

Ambriosal

Ik draag niet heel vaak felle lipsticks, maar deze is wel een hele mooie!

Eros

Een warme, knalroze tint. Ik had niet verwacht dat ik deze zo mooi zou vinden op mijn lippen, maar hij is misschien wel mijn favoriet.

Mulling Spices

Ik eindig met een rode tint, en I love it! Rode lipstick is een van mijn liefdes, en deze bruinrode tint is ideaal voor de feestdagen!

Conclusie

Nog op zoek naar een cadeautje? Zoek niet verder. Deze MAC SHINY PRETTY THINGS / SWEET ASSORTMENT: LIPTENSITY set heeft een keileuke verpakking, en de lipsticks zijn ontzettend fijn gepigmenteerd. Ik hou echt van dit soort giftsets, en al helemaal als de kwaliteit van de producten ook goed zit!

Zou jij dit doosje ook zo graag onder je kerstboom vinden?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.