Lijstje: wat moet ik nog doen voordat het jaar eindigt?

Omdat dit jaar eigenlijk al bijna voorbij is, moet ik even bewust nadenken over welke dingen ik nog moet afwerken voordat we 2019 instappen. Zowel op professioneel vlak als op persoonlijk gebied vind ik het belangrijk dat ik nu en dan de tijd neem op een stap terug te zetten en te kijken wat ik heb bereikt, maar ook wat er nog komt. Vandaag zet ik even de toffe en minder toffe dingen op een rijtje die ik nog even moet afmaken. Ik ben bijna klaar voor het nieuwe jaar, maar deze dingen moet ik nog doen voor 1 januari. 

1. Terugblikken

Ik wil een moment vrij maken om voor mezelf op te schrijven wat het voorbije jaar met zich heeft meegebracht. Zo ben ik voor het eerst echt alleen gaan wonen, maar er zijn nog zoveel andere dingen gebeurd in mijn leven. Het liefst zou ik voor élk jaar van mijn leven een lijstje hebben met de grootste gebeurtenissen, dus dat wil ik ook voor 2018 doen.

2. Verzekering in orde brengen

Ja, dus ik ben alleen gaan wonen, en het was even moeilijk om alles in orde te brengen. Ik had géén idee van wat er allemaal moest gebeuren. Ik dacht bijvoorbeeld dat ik mijn elektriciteit al had geregeld, bleek dat helemaal niet zo te zijn. Stress! Onlangs kwam ik er ook achter dat mijn verzekering nog niet helemaal in orde is. Gelukkig is dat helemaal niet zo moeilijk, en kan je online heel wat fijne verzekeraars vinden. De inboedelverzekering van Diks, bijvoorbeeld, is exact wat ik nodig heb! Voor het einde van het jaar stuur ik hem nog eens een mailtje.

3. Overzichtjes typen: outfits, persoonlijk, groei blog en Instagram

Er zijn een aantal artikels die ik nog met je wil delen. Een overzicht van mijn outfits van het jaar, zoals ik vorig jaar ook deed, hoort er zeker bij. Ik zou ook graag een persoonlijk overzichtje willen delen, en ik wil voor mezelf, en samen met jullie ook kijken naar hoe het nu na een jaar gaat met mijn blog en mijn Instagram. Hou je ogen dus zeker open voor die blogposts!

4. Goede voornemens, nieuwe doelen opstellen

Ik wil ook vooruitkijken. Wat heeft het nieuwe jaar voor mij in petto? Voordat het jaar begint wil ik een lijst maken met mijn goede voornemens en nieuwe doelen. Als ik terugkijk naar die die ik vorig jaar had gesteld, kan ik best positief zijn. Zowel professioneel als persoonlijk wil ik alles op een rijtje zetten.

5. Nieuwjaarsoutfit samenstellen

Uiteraard! Om het nieuwe jaar goed in te stappen, moet ik een goede outfit hebben. Voorlopig weet ik het nog niet, maar ik wil graag iets met glitters (dat wil ik eigenlijk elk jaar). Als jullie nog tips hebben, laat het me zeker weten!

Wat moet jij nog doen voor 2019?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.