Outfit: Cosy x 2

Het wordt al wat kouder buiten, dus ik ben helemaal into warme truien en losse broeken. Mijn outfit vandaag is echt cosy en comfy. Ik draag een zalige, warme trui met een broek met luipaardprint. Eindelijk draag ik trouwens nog eens een geel kledingstuk. Het is al even geleden, maar ik hou zo van warme tinten, en geel is tegenwoordig een echte favoriet! Ik toon je vandaag graag een van de laatste outfits van dit jaar. 

Ik hou zo van de tinten van deze outfit. Luipaardprint en geel is een van mijn meest favoriete combo’s. Mijn trui én broek zijn van Terra Di Siena, waar ik al heel wat items van liet zien. Het is een Belgisch merk met hele toffe items, en deze broek is misschien wel mijn favoriet.

De trui is grof gebreid en voelt heerlijk zacht aan. Dit is een kleur die ik ontzettend graag draag, en die heel geschikt is voor lente- en herfsttypes. Mijn broek is zacht en flowy, en voelt comfortabel aan mijn benen. Dit is een ideale look voor net voor de feestdagen: zacht en casual, maar toch stijlvol.

Ik draag mijn ketting van Zinzi. Deze ketting vind ik zo mooi, vooral omdat je hem ook als choker kan dragen. Ik vind het heel mooi als een halsketting zo net in dat “putje” valt waar je hals in je borst overgaat. Haha, heel specifiek, I know.

Omdat deze outfit comfy moest blijven, draag ik mijn witte sneakers van Nike bij deze outfit. Die zijn ook net wat hoger van zool, zodat mijn broek net niet tot op de grond komt.

Trui: Terra di Siena // Broek: Terra di Sienna // Halsketting: Zinzi // Sneakers: Nike

Draag jij graag warme kleuren?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.