Filorga Hand-Absolute, Eye-Absolute & Flash-Nude Poudre

Fijne verzorging vind ik heerlijk. Filorga is een merk om in de gaten te houden, want hun verzorging is top notch. Ik heb al eerder producten van het merk geprobeerd, en ik ben eigenlijk altijd positief geweest. Vandaag probeer ik opnieuw drie productjes van Filorga uit. Mijn handen en ogen worden verwend, en ik probeer ook een matterend poeder. 

De producten van Filorga zien er altijd heel professioneel uit. Het oog mag ook wat, en vandaag mag je dat best letterlijk nemen. De drie producten die ik vandaag test zien er prachtig uit, in hun zwarte, luxueuze verpakking. Van links naar rechts zie je de Hand-Absolute, de Eye-Absolute en de Flash-Nude Poudre.

Ik kan niet zonder handcrème. Mijn handen zijn vrijwel altijd droog, een vreselijk gevoel. De Filorga Hand-Absolute is een handcrème die anti-aging werkt, en je handen er jong en verzorgd doet uitzien.

De handcrème voedt de huid van je handen dankzij verzorgende boters, maar laat geen vet residu achter. Met hyaluronzuur, collageen en lipopeptiden worden je handen strakgetrokken voor een verjongend effect. Om je handen te egaliseren, bevat de formule zeelelie-extract. Ten slotte worden ook je nagels verzorgd, voor een complete manicure.

Een oogcrème is voor mij een echte investering. Nu ik in het midden van mijn twenties ben, vind ik het belangrijk dat de delicate delen van mijn huid beschermd, verzorgd en gevoed worden.

De Eyes-Absolute is een soort ultieme oogcrème, die voor je oogleden en wimpers zorgt. Een formule met peptiden die rimpels wegveegt, metalloproteïnen die ontzwellend werken en witte-parelextract voor een stralend effect.

De oogcrème breng je aan door de cryo-actieve applicator, die koud aanvoelt en een instant fris effect geeft. Dat voelt heel aangenaam, en met de applicator kan je de oogcrème gemakkelijk inmasseren. Ik gebruik de oogcrème nu al een paar weken, en ik heb het gevoel dat mijn ogen er frisser uitzien. Ik vind het moeilijk om over rimpels te oordelen, want ik heb nog niet echt veel last van rimpels, maar mijn huid ziet er alleszins glad en strak uit.

Ik verving ook mijn transparant poeder door dit Filorga Flash-Nude Poudre. Transparant poeder gebruik ik elke dag, om mijn make-up te setten en mijn huid mat te houden. Het poeder heeft een blurring effect, matteert de huid en egaliseert. En ik kan daar alleen maar mee akkoord gaan. Het poeder is volledig onzichtbaar op de huid, en mijn huid ziet eruit alsof ik héél veel primer op heb. Wauw, dit is zeker een van de fijnste poeders die ik ooit heb gebruikt!

Conclusie

Ik ben echt wel fan van Filorga. Opnieuw probeerde ik drie hele fijne producten. Mijn handen zijn zacht en gevoed dankzij de Hand-Absolute, mijn blik ziet er fris en open uit dankzij de Eye-Absolute en mijn make-up zit mooier dan ooit dankzij het Flash-Nude Poudre. De producten zijn niet goedkoop, maar zoals ik al zei vind ik dat het vanaf nu een investering is in mijn huid.

Heb jij al iets van Filorga geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.