Tip om je reis zo goedkoop mogelijk te boeken: BeachCheck

Ik heb echt behoefte aan een reisje. Nikola en ik proberen al een tijd iets vast te leggen, maar het is er nog niet van gekomen. Tijdens het zoeken naar een leuke vakantie, kwam ik een superhandige tool tegen: Beachcheck. Het is een website waarop je alle prijzen voor dezelfde vakantie kan vergelijken. Ben jij ook bezig met het plannen van je volgende vakantie? Lees dan zeker dit artikel!

Ik heb ontzettend veel behoefte aan een reis naar ergens warm, waar ik kan chillen. Mijn vorige reis was in de zomer, toen ging ik naar China. Het werd een fantastisch avontuur, maar toen ik terugkwam was ik echt heel moe. We hebben zoveel dingen gedaan en gezien, dat er geen moment was waarop we konden uitrusten. Ik vond het zalig, maar ik vind dat je zulke reizen moet afwisselen met een rustige reis. Gewoon een weekje aan het strand chillen, bijvoorbeeld. Hm, daar heb ik écht zin in.

Op mijn online zoektocht naar een leuk tripje, ondervond ik dat het moeilijk is om de laagste prijs voor één zelfde reis te vinden. Je vindt allerlei websites die ongeveer hetzelfde aanbieden, maar uiteindelijk had ik tientallen tabbladen openstaan, en werd ik gek. Ik klapte mijn laptop dicht en gaf het op.

Plots kwam ik een website tegen die ik vanaf dat moment altijd raadpleeg om vakanties te vergelijken. Beachcheck is een website die de prijzen van vakanties van de grote vakantie-aanbieders verzamelt en vergelijkt, én ze berekenen ook voor jou of het goedkoper is om de vakantie los samen te stellen. Zo kan je op reis met het geruste gevoel dat je zeker de laagste prijs voor je vakantie hebt betaald.

BeachCheck verzamelt alle gegevens en stelt een pakket samen waarbij je voor elk aspect de laagste prijs betaalt. Je krijgt heel wat opties, zodat je de reis kan personaliseren zodat je vakantie perfect voor je uitkomt. En het fijnste: je bent nog steeds beschermd. 

Ondertussen zijn Nikola en ik nog een beetje aan het overleggen wat we nu gaan doen. Nikola studeert nog, dus het is een beetje zoeken naar een moment waarop het voor ons allebei past. Zeker is al dat we niet teveel gaan betalen voor onze vakantie, haha, want voordat we boeken, checken we even de prijzen via BeachCheck.

Heb jij nog tips waar we op vakantie moeten gaan?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.