Wat ik mijn familie en vrienden geef voor Kerstmis!

Ik heb al mijn cadeautjes binnen, dus ik ben helemaal klaar voor Kerstmis. Ik kan niet wachten om alle cadeautjes uit te delen, want ze zijn stuk voor stuk perfect. Omdat ik weet dat sommigen onder jullie nog niet alles hebben gevonden, kan je vandaag inspiratie opdoen op mijn blog. Want ik zet alle cadeau’s op een rijtje. Bij deze ook een warme oproep aan mijn familie en vrienden om nu weg te klikken, anders zijn jullie cadeau’s verklapt!

Voilà, hier zijn ze. Al mijn cadeau’s voor de feestdagen! Ik ben ontzettend trots op hoe ik de pakjes heb ingepakt, en ik moet toegeven dat ik er echt niet goed in ben. Dit is dus een hele prestatie voor mij!

SPOILER ALERT! Op de volgende foto zijn alle cadeau’s uitgepakt, dus klik dit artikel NU weg als je mijn zus, broer, mama, papa, schoonbroer, schoonzus, of vriend bent. Danku.

Hoe leuk ziet alles eruit? Alles dat je hierboven ziet komt van de website DitVerzinjeNiet.nl, een hele grappige webshop waar je keiveel cadeau’s vindt. Bij deze een lijstje. We zullen van links naar rechts gaan.

Voor mijn broer Wolf heb ik een neus douchegeldispenser. Dit is eerder een fopcadeautje, want Wolf vindt alles wat met neuzen te maken heeft grappig. Rechtsonder zie je ook een Suck UK gitaarkoffer lunchbox, want hij is muzikant.

Ik koos voor Elisa een Spiegel Powerbank. Ik denk dat ze nog geen powerbank heeft, en een spiegel is altijd handig om bij te hebben!

Voor mijn papa vond ik dit supertoffe tijdschriftenrek in de vorm van een busje. Ik vind het best nog een mooi rekje, en aangezien mijn ouders binnenkort misschien verhuizen dacht ik dat het wel van pas zou komen.

De Nintendo Game Boy warmtegevoelige mok in het midden van de foto is voor Jordi. Hij houdt van alles wat met gameboys te maken heeft, dus dit vond ik heel gepast.

In het rekje voor mijn papa staat een 3D puzzel van hout, die voor Bo is, de vriendin van mijn broer. Ik wou haar eigenlijk de uil geven, zodat ze haar juwelen eraan kon hangen, maar ik ben er zeker van dat ze hier ook plezier aan zal hebben.

Rechtsvooraan zie je het cadeau voor Timothy, de vriend van mijn zus. Hij is een enorme gamer, dus de Bigmouth Game Over mok is hem op het lijf geschreven.

Mijn mama krijgt van mij een XD Design Chef tablethouder, zodat ze haar tablet ook tijdens het koken kan gebruiken.

De Flexibele Smartphone houder is een cadeautje voor mezelf, haha. Moet ook eens kunnen, hé!

Het laatste cadeau is deze Kat sleutelhouder, ik heb er eentje in het zwart en eentje in het wit. Die zijn voor mijn vriend Nikola, maar ook een beetje voor mezelf. Zo kunnen we onze sleutels ophangen en raken we ze niet steeds kwijt!

En? Wat vind je van mijn cadeau’s? Leuk, hé! Welke zou jij het liefst krijgen?

Heb jij al alle cadeau’s verzameld?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.