Outfit: Looking the part

Al zeg ik het zelf: ik heb echt een hele coole outfit vandaag. Soms zie ik er misschien heel onschuldig en vrouwelijk uit, maar vandaag ben ik echt stoer. Een laatste streetstyle outfit voor de feestdagen, en misschien zelfs de laatste van het jaar. Vandaag combineer ik een sweater met een leren jasje, én een broek met camouflageprint. Als dat niet stoer is! 

Ik ben echt heel blij met mijn nieuwe sweater. Deze is van EO Leog, een streetwear merk dat ik onlangs ontdekte. Een wereld met gelijkheid, waarin iedereen toch uniek kan zijn, dat is waar ze voor staan, en dat vind ik een heel goed concept. Ze hebben t-shirts, hoodies en sweaters met leuke bedrukking. Ik koos voor ééntje in camelkleur, en ik vind hem echt héél cool. De sweater bestaat voor 85% uit ringspun katoen, dat duurzaam, sterk en zacht is.

Mijn jasje is van Colmar, en het is echt ontzettend zacht. Een leren jasje is een echte musthave, en dit model is anders dan het jasje dat ik al had, en daarom een perfecte toevoeging aan mijn garderobe.

De broek met camouflageprint heb ik al een hele tijd. Ik dénk dat ik hem eens kocht bij Bershka, maar ik vind hem niet meer online terug. Camouflageprint geeft je look altijd iets stoerder, dus ik vind dat het wel bij mij past.

Om de stoere outfit af te maken, koos ik voor mijn biker boots. Deze heb ik ook al even, want ze komen uit de festivalcollectie van Bullboxer van een jaar of twee geleden, waar ik het gezicht van was. Nog steeds een favoriet!

Sweater: EO Leog // Jasje: Colmar // Broek: Bershka // Schoenen: Bullboxer

Hou jij wel van een stoerdere look?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

13 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.