Mijn eerste ervaring met de verzorging van Abidis

In het buitenland is Abidis al langer een bekend merk, maar ik had er zelf nog niets van geprobeerd. Onlangs kreeg ik een pakketje aan dat helemaal gevuld was met Abidis producten. Ze zagen er veelbelovend uit, dus die avond nog begon ik ze uit te proberen. Vandaag vertel ik je over mijn ervaring met een paar van hun gezichtsverzorgingsproducten, en twee producten voor het lichaam. 

Ik begin met de producten voor het gezicht. Van links naar rechts zie je:

Mijn huid reinigen deed ik met de Abical Cleansing Milk. Het is een lichte melk die vuilresten en overtollig talk verwijdert. De melk ondersteunt de lipidebalans van de huid waardoor je huid niet te droog of te vet wordt.

Ik hou van melk om mijn huid te reinigen. Zeker omdat ik een vette huid heb, is deze melk zalig. Mijn huid voelt lekker zacht, want de melk laat geen residu achter.

Het Abicellium micellair water is heel fijn voor de gevoelige huid. Je reinigt je huid zonder dat je veel moet wrijven. Micellair water is echt zo handig, op voorwaarde dat hij goed werkt. Dat doet deze van Abidis zeker!

Ik kreeg een aantal producten uit de Vitasilk lijn opgestuurd. Dit is het serum, dat vol zit met vitamine C en kiwicellen. De formule heeft een sterke anti-aging werking die ook preventief tegen vlekken werkt.

Het serum is ontzettend licht van consistentie, en dat is heel fijn. Zo trekt het serum snel in, en kan ik meteen naar de volgende stap.

Na het serum, is het tijd voor de Vita-C Cream die de huid beschermt, en die de elasticiteit en de vitaliteit van de huid verbetert. Met stoffen als hyaluronzuur, vitamine C en Q-10 werkt ook deze crème anti-aging.

De consistentie van deze crème is wat steviger, maar hij voelt toch niet stroef op de huid. Mijn gezicht is op een paar seconden ingesmeerd, en voelt zacht aan.

Ik eindig mijn gezichtsverzorgingsroutine met een oogcrème. Dit is de Vita-C Eyes oogcrème, die vorming van wallen helpt voorkomen en donkere kringen tegengaat.

Ook de oogcrème is vrij licht. Ik bracht hem aan op mijn oogcontouren, en masseerde hem zachtjes in. Mijn blik ziet er wakker en stralend uit.

Ik sluit mijn artikel af met twee producten voor het lichaam. De Abifirm crème is een crème die hydraterend en voedend werkt, maar ook je huid verstevigt. Dat heb ik nodig, want tegenwoordig is mijn huid niet meer zo stevig als vroeger. Over het verstevigende effect kan ik me nog niet echt uitspreken, maar hij is wel heel hydraterend! De Abiscrub is ook heel fijn. Ik gebruik heel graag scrubs onder de douche, en deze ruikt lekker en maakt mijn huid zacht en niet droog.

Conclusie

Dit was mijn eerste ervaring met Abidis. Het zijn stuk voor stuk fijne producten. Mijn favoriet is het Vitasilk C Serum, omdat het zo gemakkelijk in gebruik is. De producten van Abidis zijn verkrijgbaar bij bepaalde schoonheidssalons, en online!

Kende jij dit merk al?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.