Meest gelezen artikels van 2018

Het is de laatste week van het jaar, en daarom wil ik graag een beetje terugblikken. Vandaag zet ik mijn tien meest gelezen artikels op een rijtje. Ik vind het ontzettend interessant om te zien wat jullie graag lezen. Ik kijk daarom regelmatig eens naar de statistieken, en deze artikels vonden jullie het fijnst! Vandaag dus mijn tien meest populaire blogposts. Heb jij ze allemaal gelezen? 

10. Blogtips: starten met bloggen en Instagram

Mijn artikels over bloggen zijn altijd wel populair. Ik krijg dagelijks ontzettend veel vragen over bloggen in Instagram. In dit artikel lees je alles waar je aan moet denken om zelf een blog of Instagramaccount te beginnen.

9. Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

Natuurlijk, want deze productjes zien er niet enkel schattig uit, maar ze zijn ook heel fijn. Ze zijn nog altijd favoriet bij mij!

8. Rozen die tot 3 jaar bloeien: Grace Flowerbox

Over mijn rozen krijg ik heel vaak complimenten. In januari schreef ik over mijn eerste Grace Flowerbox. Nog steeds zien ze er perfect uit!

7. Maybelline Total Temptation Mascara

Mijn zoektocht naar de beste mascara’s stopt nooit. Deze Maybelline Total Temptation mascara is er ééntje die jullie er wel goed vonden uitzien, denk ik, want het artikel werd heel veel gelezen.

6. Nieuwe L’Oréal Paris Sugar Scrubs

Deze scrubs heb ik met veel liefde hélemaal opgemaakt. Drie scrubs die elk hun eigen voordelen hebben.

Babyliss warme rollers

5. Review: Babyliss warmterollers

Een oude, hier, want het artikel over de Babyliss warmterollers schreef ik al 2014! Nog steeds een veelgelezen artikel, heb jij het al gelezen?

4. Review: Lidl Makeup

Hier word ik blij van! De makeup van Lidl is echt fijn, maar veel mensen weten dat nog niet. Gelukkig is mijn artikel over Lidl makeup een van mijn populairste, dus hopelijk is binnenkort iedereen op de hoogte van de fijne kwaliteit.

3. Kruidvat Originals Baardolie & Baard- en snorwax

Baardartikels doen het altijd goed op mijn blog, hoewel ik zelf geen baard heb. Ik denk dat dat komt omdat er heel weinig over mannen verzorging geschreven wordt. Deze baardproducten waren het voorbije jaar heel populair!

2. L’Oréal Paris Infallible The Primers

Weer een L’Oréal artikel. Deze primers vond ik allemaal fijn, maar het leukste vond ik dat er voor elk huidtype een primer was. Welke primer zou jij kiezen?

1. Is dit de beste foundation ter wereld?

Op nummer 1 staat de Dermacol foundation. Heel populair geworden dankzij NikkieTutorials, dus ik moest hem ook uitproberen. Uiteindelijk gebruik ik hem nu niet meer zo vaak, maar ik moet zeggen dat ik hem regelmatig even bovenhaal als ik wat extra dekking nodig heb.

Heb jij alle artikels al gelezen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.