Outfit: Let’s Celebrate!

Gisteren was het Kerstmis, en hopelijk hebben jullie even hard genoten als ik. Bij mij thuis was het een uitgebreid etentje met de familie, en uiteraard ook heel veel cadeau’s. Van de meeste cadeautjes waren jullie op de hoogte, en iedereen was heel blij met z’n cadeau. Wat ik heb gekregen toon ik je ook snel, maar vandaag toon ik je alvast mijn outfit. En dé verrassing: ik mag een exemplaar van deze jurk weggeven. Lees snel verder.

Dit is mijn feestelijke jurk. Opnieuw een creatie van mijn mama, en ik mocht hem dragen. Het model is vrij simpel, met een open rug, maar de stof maakt de jurk perfect voor de feestdagen. Ik hou ook van de kleur. Bordeaux is een kleur die luxe uitstraalt, en daarom vind ik dit de ideale jurk voor de feesten. Het enige dat mist zijn de schoenen, maar aangezien ik enkel mijn sneakers bij had en mijn hakken thuis was vergeten, hield ik het op blote voeten. Kan ook, hé!

Superleuk nieuws, ook: je kan deze jurk winnen. Mijn mama maakt een extra exemplaar speciaal voor jou, zodat jij hem aan kan met Oudjaar, bijvoorbeeld. De winactie gaat door op al mijn kanalen, dus je kan volledig kiezen hoeveel kans je wil maken.

Elke stap is optioneel, en elke stap geeft je een extra kans op winnen. Dit is wat je op mijn blog kan doen:

 • Laat een reactie achter hieronder om te laten weten dat je meedoet, en wat je maat is

Vul zeker een geldig e-mailadres in, zodat ik je kan contacteren als je gewonnen hebt.

De andere stappen vind je op mijn sociale media, klik hier voor mijn Facebookpagina, en hier voor mijn Instagramaccount. De winnaar wordt gekozen op 27 december, om 22u!

Veel succes!


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

17 Comments

 • Laura schreef:

  Wat is je moeder getalenteerd! Mooie jurk zeg! Prachtige kleur ook. Ik heb alleen geen feest in het verschiet, dus ik laat hem voorbij gaan.

 • Nathalie schreef:

  Wat een talent is je mama! Supermooie jurk! De vloeiende lijnen en de mooie bordeaurode kleur van de stof, in combinatie met het mooie rugdecolleté maken deze jurk extra feestelijk! Ik trek met mijn familie naar Antwerpen op oudjaar om na een etentje te genieten van het vuurwerk boven de Schelde en deze jurk zorgt vast voor een knallende avond (mocht het vuurwerk daar niet in slagen… ?) en bovendien vieren we op 2 januari ook nog eens de verjaardag van mijn dochter, dus ik doe graag mee voor een maatje 42!

  Ik volg je ook via Instagram (@Natje_9999) en FB (Nathalie Madsen) en ga daar ook meteen een kansje wagen! ?

  Fingers crossed!

  Heel erg bedankt voor deze winactie en thumbs up aan je mama voor het maken van deze prachtige jurk!

  Liefs,
  Nathalie

 • Evi Millecam schreef:

  Ik doe mee en ik ben fan! Prachtige Jurk en wat een talent dat je mama heeft!! Heel elegant, mooie kleur en fijn stofje dat zich leent tot veem seizoenen! Zou natuurlijk heel leuk zijn om in zo een jurk te stralen op nieuwjaar ? dus fingers crossed ? en voor jullie beiden fijne feestdagen gewenst! Merry everything and happy always ???

 • Riekie Bos schreef:

  wat een waanzinnig mooie jurk zeg, knap van jou mama, geef haar mijn complimenten maar!
  Ik waag onwijs graag een kansje hoor.
  Nieuwjaar ga ik gezellig doorbrengen met mijn vriendengroep. Eerst gaan we spelletjes doen bij iemand thuis en na middernacht gaan we stappen.
  Ik heb maat 38 of M.
  Duim duim duim.
  Fijne feestdagen en groetjes van Riekie

 • E. Wout schreef:

  Wow, prachtige jurk en super gaaf kleur ?. Ik doe graag mee. Ik heb een maar 44 of XL ??

 • Liana schreef:

  Wat een mooie jurk! Ik heb maat 36 of S

 • Silvy schreef:

  Ik doe heel graag mee! Wat een mooie jurk. Lujkt me perfect om aan te trekken tijdens het romantisch etentje met oudjaar dat ik heb gepland met m’n vriend 🙂
  Ik heb maat s/m.
  Xx fijne feesten

  PS : leuke blog!!

 • Ine Van den Bergh schreef:

  Wauw! Voor mij graag maat 38 of M.

 • Natacha Germonpre schreef:

  Ik doe ook mee.
  Zo mooi deze jurk. Je mama geeft mooie talenten.
  Ik heb M 38.
  Groetjes en prettige feestdagen Natacha.

 • Diny Gijsberts schreef:

  Maat 54 is toch te groot al was ie voor mijn 55ste verjaardag op 28 december !

 • Peggy TAES schreef:

  Ik wil ook graag meedoen! Wat een prachtfeestjurk ❤ en een super model. Gewoon weg WAUW voor alles.
  Top!
  Mijn maat : 40

  Fijne feestdagen voor iedereen

 • Katleen Van den bergh schreef:

  Wauw, zou prachtig staan bij mijn dochter.
  Maatje 36.

 • Anneliese de Waal schreef:

  Ik doe graag mee, een schitterende jurk, waag graag een kans, zou super zijn ???, maat XL ???? Groetjes Anneliese de Waal

 • Leslie schreef:

  Wat een leuke jurk. Ik draag zelf amper jurken, maar dit zou ik nog durven.

 • Rachel schreef:

  Wauw wat zie je er weer prachtig uit zeg, love it!

 • Evelien schreef:

  Prachtige jurk, de open rug is echt heel mooi. Geweldig lief van je mama dat ze er eentje wilt maken voor een winactie <3

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.