Welke kerstcadeau’s kreeg ik?

Het was zalig! Ik hou van de kerstperiode, en zeker nu ik alleen woon kan ik er ontzettend van genieten om bij mijn familie te zijn. Ik heb Kerstmis doorgebracht met mijn familie en Nikola, en het was perfect. We hebben lekker gegeten, gedanst, spelletjes gespeeld en uiteraard ook cadeautjes uitgedeeld. Dat laatste wil ik vandaag laten zien. Je weet ondertussen al wat ik aan mijn familie heb gegeven, maar vandaag toon ik je wat ik heb gekregen. 

Mijn secret santa was Wolf, mijn broer, en hij gaf me een paar dingen die ik op mijn lijstje had gezet. Hierboven zie je een spatel (ik had er al wel één, maar ik wou een extra), ovenwanten (ik heb bijna een jaar geleefd zonder ovenwanten) en een ruitenwissertje dat ik wil gebruiken voor mijn douchedeur.

Van Wolf kreeg ik echt heel veel. Ik kreeg ook nog een paar setjes chopsticks, onderzetters en een super handige kurkentrekker. Die laatste is uiteraard tijdens het kerstfeest zelf al uitvoerig uitgeprobeerd en hij is goedgekeurd.

Van Wolf kreeg ik ook het boek Vele hemels boven de zevende van Griet Op De Beeck. Blijkbaar is er ook een film van. Ik ga eerst het boek lezen en dan de film zien. Zin in!

Van mijn zus, Floortje, kreeg ik deze fantastisch mooie foto. Ik zie er ongelooflijk lelijk uit, maar het is wel een leuke foto van ons drieën. Ik denk dat ik hem in mijn gang ophang.

Van Floor kreeg ik ook De gans en zijn broer van Bart Moeyaert, geïllustreerd door Gerda Dendooven. Ik heb er al snel doorgebladerd, en de tekeningen zien er supermooi uit. Floortje vertelde me dat het verhaal ook heel mooi was, dus die ligt nu op mijn salontafel te wachten om gelezen te worden.

Het laatste boek kwam ook van Floortje – zij is heel veel bezig met boeken, en heeft zelf ook een boek geschreven – en dat is Lezen, een gebruiksaanwijzing van Dirk Leyman. In het boek worden literaire personages ontleed en besproken. Mega interessant, dus die wil ik ook zo snel mogelijk beginnen lezen.

Praktische cadeau’s zitten er toch ook altijd tussen, hé! Ik had verteld dat ik geen meetlat in mijn appartement had liggen, dus ik kreeg er eentje van mijn papa. Handig!

Bo, het vriendinnetje van mijn broer Wolf, heeft altijd de schattigste cadeautjes. Dit jaar kregen alle koppeltjes een waxinelichthouder van haar, met een molentje dat ronddraait. Zo cute!

Nikola vond dat mijn kerstboom niet compleet was zonder een piek, haha! Van Nikola kreeg ik een piek voor op mijn kerstboom, en hij valt eigenlijk nog wel mee. Ik ben zelf geen fan van pieken, maar deze is nog wel mooi.

Als laatste kreeg ik iets dat ik nog niet echt kan laten zien. Wolf, Floortje en ik kregen een bon voor een kookworkshop cadeau om samen te volgen. Het is bij de Broers van Julienne, en je kan kiezen of je een vegetarische of vegan workshop volgt. Zo leuk en origineel, we moeten snel een datum prikken!

Wat heb jij gekregen voor Kerstmis?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.