Beste beautyproducten 2018

Het einde is in zicht, en daarom staat deze week in het teken van terugblikken. Het lijkt eigenlijk helemaal nog niet lang geleden dat ik het overzicht van favorieten van 2017 typte. Vandaag zet ik al mijn favorieten van dit jaar op een rijtje. Ik ben ontzettend benieuwd naar wat er veranderd is, en naar welke items hetzelfde zijn gebleven. Dit zijn de producten die ik dit jaar het meest heb gebruikt, heb ontdekt of die ik het allerfijnst vond. Lees snel verder!

Huidverzorging

Makeup

Haar

Wat waren jouw ultieme favorieten van 2018?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

 • Mariska schreef:

  Leuk zo’n overzichtje! Ik heb een paar leuke liquid lipsticks van Karl Lagerfeld die me erg goed bevallen 🙂

 • Rachel schreef:

  Wat heb je dit mooi onder elkaar gezet zeg! Thanks voor de tips de teezer is ook geweldig

 • Evelien schreef:

  Leuk om te lezen wat je favorieten zijn! Je gebruikt veel mooie merken. Die Urban Decay All Nighter heb ik mezelf cadeau voor Kerst, heb hem nog niet kunnen testen maar goed om te zien dat jij er ook positief over bent.

 • Niene schreef:

  Leuk overzicht. Heb je de producten van Jetske Ultee weer laten varen? Je was er zo enthousiast over :-).

  • Silke schreef:

   Totaal niet, eigenlijk, maar ik heb ze dit jaar niet gebruikt omdat ik té veel andere dingen had. Maar als ik een top 5 van mijn favoriete skincare merken moet oplijsten staat Uncover er zeker weer tussen!

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.