Een paar hoogtepunten van 2018

Vandaag is het officieel de laatste dag van het jaar. Daarom vind ik het fijn om eens terug te blikken, en mijn hoogtepunten van het jaar te overlopen. Ik scrolde door mijn agenda en foto’s, en koos voor elke maand van 2018 één gebeurtenis die belangrijk (of gewoon heel leuk) in die maand. Ik moet zeggen: voor mij staat 2018 vooral voor het jaar dat ik alleen ben gaan wonen. Maar er zijn natuurlijk nog andere leuke dingen gebeurd. Lees snel verder!

Januari: het autosalon

Dit jaar ben ik voor het eerst naar het autosalon geweest. We werden uitgenodigd door Volkswagen, en het eerste uur vond ik het wel leuk, maar dan was ik het beu. Ik weet niks van auto’s, ik heb zelfs niet eens een rijbewijs, maar ik ben blij dat Nikola het leuk vond.

Februari: ik wil alleen gaan wonen!

Het idee had ik al langer, en al twijfelde ik nogal en liep het niet allemaal van een leien dakje, ik ben heel blij dat ik de knoop heb doorgehakt. In februari vond ik het mooiste appartementje van Antwerpen, en daar zou ik intrekken in het midden van maart.

Maart: naar Parijs met Bourjois

Dit is eigenlijk een dubbele: ik mocht met Bourjois naar Parijs én ik heb Yvonne van Life of Yvonne ontmoet. Het was een superleuk, perfect geregeld tripje, en er was ontzettend veel te ontdekken. Ik maakte ook een vlog, die je hier kan bekijken.

April: Wolf zien optreden

Mijn broer studeert aan het conservatorium van Den Haag, en in april nam hij twee van zijn medestudenten mee naar Schoten om op te treden.

Mei: met Floor naar de Finleybar

In mei waren er allerlei keileuke evenementen. Er was bijvoorbeeld de Finley bar in Antwerpen, een pop-up waar je de nieuwe smaken van het lekkere drankje, en cocktails kon drinken.

Juni: voetbal!

Dit jaar was er weer een WK voetbal, en het is zelden zo spannend geweest. Het was héérlijk weer, de zomer was zalig, en we gingen naar het park om de match op het grote scherm te zien.

Juli: China

Het stond niet meteen bovenaan mijn lijstje, maar omdat mijn vriend Nikola naar China ging voor zijn studie, kwam ik dus op het idee om mee te gaan. Het werd een fantastische reis, waar ik nog steeds vaak aan terugdenk!

Augustus: Pukkelpop

Augustus was een beetje een rare maand. Ik was al langer aan het overwegen om er een parttime job bij te nemen, en augustus startte ik dus bij Telenet. Al na een paar dagen besefte ik dat het hélemaal niks voor mij was, dus ben ik na drie weken gestopt. Haha! Ah ja, ik ging ook naar Pukkelpop.

September: Magnum diner & getuige worden van mijn zus

September was fantastisch: niet alleen werden Nikola en ik uitgenodigd voor het diner van Magnum – wat echt ongelooflijk was – maar ook vroeg mijn zus mij of ik haar getuige wilde zijn. Ja, natuurlijk!

Oktober: Naar Madrid met Roidmi

Om hun nieuwe stofzuiger te ontdekken werd ik samen met Esmee Trouw uitgenodigd om naar Madrid te gaan, waar de presentatie werd gehouden. Het was een kort, maar leuk tripje, en ondertussen heb ik dit fantastische ding ook al in huis.

November: Lidl Pop-up & Wolf nog eens zien optreden

In november opende Lidl een week haar kerst-pop-up op de Meir in Antwerpen. Zo jammer dat het er niet het hele jaar door staat! Ik heb Wolf weer een aantal keer zien spelen, maar het speciaalst was toch het concert in de Elisabethzaal. Wolf staat rechts op de foto, bij de contrabassen.

December: Kerstmis & terugblikken

Vanavond vieren we Oudjaar, en dat wordt hopelijk een feest. Het leukste in december vond ik uiteraard Kerstmis, maar ik moet toegeven dat ook het terugblikken van de voorbije week interessant was. Vooral al die outfits, wow!

Wat was hét hoogtepunt van jouw jaar?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.