Outfit: Let’s get this year started!

Eén van mijn goede voornemens is om dit jaar meer te sporten, zoals elk jaar, haha. De laatste maanden ben ik best tevreden: ik ben meer gaan bewegen, en ik ben altijd bewust omgegaan met mijn voeding. Maar ik ben nog niet helemaal tevreden als het op sporten aankomt. Ik weet nog niet heel goed hoe ik meer kan bewegen – en dat ook volhouden – maar ik weet wél hoe ik mezelf extra motivatie kan geven om toch te gaan sporten. Je voelt het al aankomen: het is een nieuwe sportoutfit. Dé reden om te gaan sporten! 

Mijn sportoutfit is van Falke, een merk dat ik al langer kende, maar dan voornamelijk om de fantastische kousen. Wist jij dat ze ook sportkleding hebben? Ik koos voor een donkerblauwe set, met een legging en t-shirt, en als het wat kouder is draag ik mijn trui met blauw en grijs erbij.

Ik draag om te sporten altijd het liefst een legging. Dat geeft me het gevoel dat ik echt “vrij” ben, en dat er niks in de weg zit. Deze legging van Falke is ten eerste keimooi, en ten tweede is de stof super stretchy, waardoor hij heel aangenaam zit. De legging is vochtregulerend, reflecterend, gemaakt van sneldrogend materiaal, beschermt tegen de kou, en koelt af bij hoge temperaturen.

Ik koos voor het matchende shirtje, dat ik net als de legging in de kleur dark night heb. Ook dit t-shirt zit heel aangenaam, dankzij het naadloze model, en heeft reflecterende eigenschappen.

De trui komt ook uit de sportcollectie, maar ziet er eigenlijk helemaal niet zo sportief uit, vind ik. Ik zou hem ook dragen als ik helemaal niet aan het sporten ben, want ik hou van de combinatie van kleuren. Hij is lekker zacht en warm, en ideaal om over mijn sportoutfit aan te trekken als ik in de winter ga lopen.

T-shirt: Falke // Legging: Falke // Trui: Falke

Ga jij meer sporten dit jaar?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.