Zo bracht ik mijn kerstdagen door!

Afgelopen week draaide helemaal om kerst. Ik vertrok zaterdag naar Schoten, waar mijn ouders wonen, om daar te blijven tot woensdag. Mijn ideale kerstperiode is gewoon met mijn hele familie bij elkaar, en veel eten. Dit jaar was het extra speciaal, omdat het de eerste keer is dat ik Kerstmis vier sinds ik alleen woon. Zo was het dus nog leuker om voor Kerstmis naar mijn ouderlijke huis te gaan. Vandaag vertel ik wat ik heb gedaan in de kerstperiode. 

De kerstboom bij mij in Antwerpen zag er alvast supergezellig uit. Ik word blij van alle pakjes – die ik trouwens echt goed had ingepakt, al zeg ik het zelf. Klik trouwens hier om te lezen wat er in de pakjes zat!

In Schoten zijn er nogal wat verbouwingen bezig: mijn ouders gaan misschien verhuizen, en ook mijn zus en haar vriend zijn hun huisje aan het verbouwen. Het was dus hoog tijd om nog eens te gaan kijken naar de vorderingen van de werken, en het ziet er al supergoed uit. Ik ben onder de indruk van hoe snel dat kan gaan! Ben je trouwens van plan een grote verbouwing uit te laten voeren? Laat dan van tevoren een asbestinventarisatie uitvoeren, dan weet je zeker dat er geen gevaar is al je bijvoorbeeld je dak gaat vernieuwen.

Ook Floortje en Timothy, mijn zus en haar vriend, hadden veel pakjes ingepakt. Toen ik zaterdagavond naar mijn ouders ging, begon ik stilaan nieuwsgierig te worden. Zaterdagavond aten we samen met mijn ouders.

Zondag had mijn broer Wolf een actie georganiseerd voor de Warmste Week. De hele dag traden er in een bar in Schoten groepjes op voor het goede doel. Mijn ouders en ik waren er ook bij, en het was een succes. In totaal is er tweeduizend euro verzameld voor Vivir en Amor. Zondag reed ik ook met mijn papa naar mijn appartement, om een paar dingen op te halen die van Antwerpen naar Schoten verhuisd moeten worden.

Maandag brachten we door met z’n vijven: mijn zus, mijn ouders, een vriend van mijn ouders en ik. We hielden het rustig, aten lekkere hapjes, en Bruno kreeg alvast zijn kerstcadeau: een halsbandje met lichtjes. Ik vind het zo schattig dat hij het zo leuk vindt als we met hem bezig zijn. Toegegeven: ik mis Bruno altijd keihard als ik in Antwerpen ben.

Kerstdag zelf brachten we door met ons hele gezin, en ook de vriendjes van Floor en mij en het vriendinnetje van Wolf. Er waren superveel cadeaus (lees hier wat ik kreeg) en er was ook heel veel eten. Ik heb ontzettend genoten van deze dag. Het gaat altijd veel te snel voorbij.

Dinsdagavond bleven Nikola en ik slapen in Schoten, en woensdag namen we afscheid van iedereen – en ook de katten, die altijd op rare plekken liggen. Zizip houdt het meest van kartonnen dozen.

Ook Oudjaar ga ik doorbrengen in Schoten, bij mijn familie. Er komen heel veel vrienden mee eten, en ik heb er alvast superveel zin in!

Hoe bracht jij de kerstdagen door?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.