Mijn goede voornemens voor 2019

Ik weet het: het is een beetje overroepen, die goede voornemens. Toch vind ik het interessant om bij de start van een nieuw jaar een paar visies te hebben over wat je wil bereiken. Ik kan dit jaar zeggen dat ik het goed heb gedaan op vlak van mijn voornemens van 2018. Er zijn een paar dingen waar ik dit jaar hard aan wil werken. Vandaag zet ik ze allemaal op een rijtje. 

1. Meer sporten

Een cliché. Iedereen wil volgens mij meer sporten aan het begin van het jaar. De voorbije maanden heb ik best al wat vooruitgang geboekt, en dat vind ik al goed. Ik zou supergraag samen met Nikola naar de fitness gaan, en soms eens gaan joggen. Verder wil ik wat vaker mijn yogamat bovenhalen, en soms eens een zumbales meedoen.

2. Honderdduizend volgers halen

Deze is heel ambitieus, maar ik denk dat dat een goede tactiek is. Dit jaar heb ik mijn 50 000 volgers gehaald op Instagram. Ik ben echt keitrots, en ergens ben ik heel tevreden met dat getal. De volgende stop is 100K, en ik hoop erg dat mijn kanaal goed kan groeien in dit jaar.

3. Meer structuur in mijn leven

Omdat ik zelfstandig ben en thuis werk, heb ik totaal geen structuur in mijn leven. Ik sta soms heel vroeg en soms heel laat op, het uur waarop ik ga slapen verschilt van dag op dag, en ik werk soms wel en soms niet tijdens de normale werkuren terwijl ik na zes uur ’s avonds vaak wel nog zit te typen op mijn laptop. Niet goed. Ik wil voor mezelf een goede structuur in mijn leven, zodat mijn lichaam daar ook aan kan wennen.

4. Een nieuwe taal leren

Ik ben hier een tijd goed mee bezig geweest, en dat wil ik nu weer oppakken. Ik wil Spaans en Zweeds leren, en mijn Frans verbeteren.

5. Meer lezen

Met periodes lees ik superveel. En ik heb gemerkt dat ik heel graag lees. Dit jaar wil ik vaker een moment nemen om gewoon wat te lezen. Voor kerst heb ik al een aantal boeken cadeau gekregen, dus voorlopig zie ik dat zeker goedkomen!

6. Een boek schrijven

Ik wil al zo lang beginnen schrijven. Oké, een boek hoeft er niet van te komen, maar als ik al gewoon een begin heb ben ik al blij.

7. Reizen

Er zijn zoveel bestemmingen die ik zo snel mogelijk wil bezoeken. Het probleem is voornamelijk Nikola, die eigenlijk nooit tijd heeft om weg te gaan. Sorry, Nikola, dat ik het op jou steek, maar het is zo. Dit jaar overtuig ik je om er toch eens samen tussenuit te gaan, hihi.

8. Rijbewijs halen

Dit jaar ga ik eindelijk mijn rijbewijs halen. BELOOFD!

Wat zijn jouw goede voornemens?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

29 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.