Outfit: New Year, New Dress

Het is niet omdat de feestdagen voorbij zijn, dat we ons niet meer mogen opkleden! Ik kreeg onlangs zo’n mooie jurk opgestuurd, ik moet enkel nog de juiste gelegenheid vinden om hem te dragen. Rood is sowieso al een gewaagde kleur, maar door het zeemeermin-model is hij al hélemaal OTT! Vandaag toon ik je deze prachtige jurk, die ook nog eens heel betaalbaar is. 

Hoe zalig is deze jurk? Ik kreeg hem van Dokotoo, een budget webshop met allemaal glam items. Mijn redenering achter de bestelling was: het mag wel eens iets anders zijn. Ik bestelde twee jurken en een jasje. Deze rode mermaid jurk is misschien wel mijn favoriet.

Hij is heel mooi aanpassend, en de rug is voor een stuk over. Je kan nog perfect een bh dragen, want de rugband wordt bedekt door de jurk. Vooraan zitten aan de mouwen grote ruffles, die het extra elegant maken, en uiteraard de onderkant, die ik het allermooist vind. Ik vond vroeger zeemeermin-jurken niet mooi, maar tegenwoordig begin ik toch een beetje te kantelen.

De jurk zelf aandoen is een beetje een uitdaging, omdat achteraan op de rug een klein ritsje zit, maar het is doenbaar. Er zit ook een rits aan de zijkant, zodat je hem niet kapot hoeft te trekken als je erin stapt. Wat de kwaliteit van de stof betreft: je voelt wel dat dit geen luxueuze, dure jurk is. Het is een erg rekbare stof die best oké aanvoelt op de huid, maar er zit geen voering in, en dat vind ik wel jammer.

Mijn schoenen zijn van ASOS Design, en dit is echt mijn favoriete paar. Ik droeg ze ook met nieuwjaar, en kreeg er veel complimenten over. En je verwacht het misschien niet, maar ze zijn best comfortabel!

Jurk: Dokotoo // Schoenen: ASOS Design

Vind jij het ook leuk om eens iets totaal anders te dragen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

31 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.