MAC Extra Dimension Skinfinish Superb

Highlighter makes me happy! Ik kreeg onlangs de MAC Extra Dimension Skinfinish in de kleur Superb opgestuurd, en ik was stiekem een beetje verliefd. Mijn favoriete highlighter is ook van MAC, dus mijn verwachtingen waren hoog. Vandaag vertel ik je wat ik van de highlighter vind. Ben jij ook zo’n glow-lover? Lees dan snel verder!

Dit is toch om van te kwijlen? Een mooie highlighter kan mijn hart altijd sneller doen slaan, en dit warme, gouden exemplaar doet dat eens zo hard. Ik gebruik zelf al een hele tijd een bronzer en highlighter in één, en deze Superb lijkt me daar de perfecte tint voor.

Technisch gezien is het een highlighter, maar voor mij is hij een bronzer. Dat vind ik prima, want mijn huid heeft bijna geen kleur, waardoor een bronzer echt wel veel verschil kan maken. De Extra Dimension Skinfinish is een highlighter die een “prismatisch spiegeleffect” kan geven. Conclusie: véél glans!

In de pan ziet hij er mooi uit, en dit is echt een kleurtje dat ik vaak gebruik, zowel op mezelf als op klanten. Een warme, gouden gloed is bij iedereen mooi.

Op de foto hierboven draag ik de MAC Extra Dimension Skinfinish Superb op mijn slapen en op mijn wangen. En hij is moooooooooi! De highlighter geeft een glans die tegelijkertijd opvallend en natuurlijk is. Ook de kleur is prachtig. Mijn huid ziet eruit alsof ze van zichzelf zo straalt, maar niks is natuurlijk minder waar.

Ik gebruik dagelijks de Betty Lou-Manizer van TheBalm, die een beetje gelijkaardig is aan deze MAC Extra Dimension Skinfinish Superb. Een bronzer in combinatie met een highlighter is écht een musthave voor mij, dus Superb is een mooie aanvulling op mijn collectie!

Conclusie

De MAC Extra Dimension Skinfinish Superb is voor mijn huidskleur zowel een highlighter als een bronzer. Hij geeft veel glans, maar blijft toch natuurlijk. De kleur is mooi en warm waardoor mijn huid er stralend en zongekust uitziet. Hoewel ik hem echt heel mooi vind, zou ik toch mijn Betty Lou-Manizer niet opgeven voor de Superb Skinfinish, maar ik wissel wel soms af.

Welke kleur heeft jouw highlighter?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.