Babé gezichtsverzorging

Het klinkt al zo schattig, hé: Babé. Het is een Spaans merk dat al bijna zo lang bestaat als ikzelf, en de naam betekent “het werkt”. Nou, dat klinkt goed! De producten zijn allemaal hypo-allergeen, dus perfect voor mensen met een gevoelige, delicate, droge, vette of acnegevoelige huid. Zelf kende ik het merk nog niet, maar zeg nu zelf: dat klinkt interessant. Ik probeerde een paar van hun producten uit, en het leuke is: jij kan zelf een pakket winnen!

De gezichtsverzorging van Babé ziet er leuk uit, in hun blauwe verpakking. Hun producten zijn verkrijgbaar bij de apotheek en de prijzen liggen tussen de 5 en de 25 euro. Ze zijn dus best betaalbaar. Ik heb niet echt een gevoelige huid, maar soms krijg ik wel wat puistjes dus heel gemakkelijk is ze ook niet. Ik ben ontzettend benieuwd naar deze producten.

Ik kreeg drie reinigingsproducten opgestuurd.

De Babé Bifasische micellaire olie is vloeibaar product met twee fasen. Schud de fles goed en de twee vloeistoffen worden gemengd. Door de olie in de formule laat hij een beetje olie achter op de huid die hydraterend werken. Voor mij persoonlijk is dat niet zo fijn: mijn huid is eerder vet. Maar als je zelf een drogere huid hebt, heb je hier ongetwijfeld baat bij.

Het Micellair Water laat geen residu achter, en dat vind ik beter. Hij reinigt mijn huid op een zachte manier, maar haalt wel goed mijn make-up weg.

Nadat mijn make-up weggehaald heb, reinig ik mijn huid met de Verzachtende Micellaire Gel. Het is een gel die je inmasseert op een vochtige huid, waardoor hij lichtjes gaat schuimen en de huid zacht maar efficiënt reinigt. Ik reinig wel graag met een gel, en deze is heerlijk zacht voor mijn huid.

Wie houdt er niet van scrubben? De Babé Comfort Hydra-Exfoliator is een scrub met superfijne korreltjes. Hij zorgt voor een zacht exfoliërend effect, maar hij bevat geen bewaarmiddelen of alcohol waardoor hij niet irriterend werkt. Ik gebruik hem één keer per week, want ik vind “mechanisch” exfoliëren altijd wel wat heftig, maar zo werkt hij wel heel goed.

Hierboven zie je de Hydro 24H Licht crème en de Hydro 24H Crème-gel. De linkse variant heeft een zonnebeschermingsfactor van 20, dus die heeft bij mij meteen al een streepje voor. Ze zijn allebei heel licht, trekken snel in, en verstoppen de poriën niet. Daarom zijn ze heel geschikt voor mijn vette huid. Of mijn huid écht 24 uur gehydrateerd is, weet ik niet, dus voor alle veiligheid blijf ik ’s ochtends de crème mét spf en ’s avonds die zonder gebruiken. Als je twijfelt welke je moet kiezen, ga dan maar voor die mét zonnebescherming.

De Hydro-Nutritieve Crème bevat ook factor 20, en is eerder voor de droge huid. Hij is een stuk rijker dan de crèmes van hierboven, maar voelt niet heel vettig aan. Deze gebruik ik soms ’s avonds, om mijn huid wat extra verzorging te geven. Hij bevat veel voedende ingrediënten als sheaboter, jojoba-olie, vitamine E en hyaluronzuur.

Ik sluit af met een extraatje: de Lip Herstellende Crème is een crème speciaal voor je lippen. Als het buiten kouder wordt, krijg ik altijd droge lippen, dus deze kwam als geroepen. Hij bevat geen minerale oliën, dus bevordert de transpiratie van de huid. Het is een super voedende balsem, die mijn lippen beschermt en verzacht. En bovendien past hij perfect in mijn handtas!

  • Babé Lip Herstellende Crème, € 6,83

WIN!

Jij kan een pakket van deze producten winnen! Kijk vanaf 12u op mijn Instagram om mee te doen met de winactie!


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.