Outfit: The Price of Gold

Mijn outfit vandaag is fancy! Dit was uiteindelijk wat ik heb gedragen met Oudjaar, maar ik vond de look zo mooi dat ik hem vandaag opnieuw wilde delen. Ik heb heel lang nagedacht over wat ik zou aantrekken, en ik heb ook heel veel outfits gepast. Als je mijn story op Instagram volgt ben je ongetwijfeld op de hoogte van mijn zoektocht. Met de hulp van Nikola vond ik uiteindelijk de perfecte outfit, en ik kan niet wachten om hem opnieuw te dragen!

Ik heb uiteindelijk gekozen voor een playsuit. Met die beslissing was ik heel blij, want ik vind dat nét wat chiller om te dragen dan een jurkje. Het was wel een heel gedoe, hoor: ik had hem eerst in een te kleine maat gekocht, en was op de dag van Oudjaar nog twee extra maten gaan halen omdat Nikola graag wilde dat ik dit zou dragen. Ik had geen tijd om in de winkel te passen, dus ik had uiteindelijk drie verschillende maten die ik meenam. Een halfuur voor het feest begon, paste ik de playsuits en ik was superblij toen maat 38 perfect paste. Dat was spannend!

Ik vond deze playsuit in de H&M, in de sale. Online kan ik hem jammer genoeg niet meer vinden, maar ik heb wel twee goede alternatieven gevonden. Het is een soort blazerdress, maar dan in playsuit vorm. Ik vind hem keimooi. Zwart is altijd een goede keuze, en de knopen met gouden details maken het feestelijk en elegant.

Natuurlijk draag ik mijn favoriete paar schoenen. Tegenwoordig ben ik echt zo verliefd op deze. Ik heb ze al een paar maanden, maar nu pas kan ik ze écht appreciëren. Ze zijn zo comfortabel en mooi, elegant en glanzend. En trouwens: ze zijn nu in solden en kosten maar zestien euro!

Playsuit: H&M (lookalikes hier en hier) // Sandalen: ASOS

Wat heb jij gedragen op Oudjaar?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

14 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.