Outfit: White boots

Mijn witte laarsjes doen mij vandaag heel erg denken aan de jaren ’70. Dat vind ik fantastisch. Ik vind het wel leuk om iets te dragen dat je niet elke dag ziet, dat maakt het net interessant. Online kwam ik een jurkje tegen dat ik zo cute vond, en vandaag wil ik het je graag tonen. Benieuwd naar mijn witte laarsjes? Lees snel verder.

Ze hebben echt iets vintage, vind ik, die witte laarsjes. Deze zijn van Public Desire, een merk dat ik eigenlijk zelf niet ken. Ze zijn van nepleer, en de glans maakt ze supermooi. Ze zijn vrij hoog, maar zitten heel fijn. Ja, dat heb je met zo’n dikke blokhak. Normaal gezien ben ik enkel voor naaldhakken maar voor deze pareltjes maak ik graag een uitzondering!

En hoe leuk is mijn jurkje? Het is zo elegant en stijlvol. Het leuke aan deze jurk vind ik dat hij enerzijds superspeciaal is, door de pofmouwen, A-lijn rok en de riem, maar anderzijds is hij net heel neutraal dankzij de grijze kleur.

Jurk: PrettyLittleThing // Laarsjes: Public Desire

Zou jij witte laarsjes dragen?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

18 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.