Outfit: A Bright Day

Het werd weer eens tijd voor een casual, everyday outfit. Want geloof me: die draag ik ook vaak. Dit keer ging ik voor een beetje kleur. Tijdens de solden heb ik een nieuw truitje gekocht, dat bijna fluo-oranje is. De fluo trend is helemaal terug van weggeweest, en ik weet nog niet helemaal zeker wat ik ervan vind, maar vandaag waag ik me er toch aan. Oh, en ik heb een nieuw paar witte sneakers, kan je het geloven? Mijn witte-sneaker-collectie is echt heel groot aan het worden, haha!

Voilà, dat is echt een outfit die je mij typisch ziet dragen op een gewone dag. Een skinny jeans, een truitje, sneakers en een blazer. Classic!

Het feloranje truitje kocht ik dus in de solden – ik vond dat ik mezelf wel mocht verwennen met een soldenaankoop. Hij is van ASOS en ik heb er nog geen tien euro voor betaald. Gek. Ik zie wel dat hij bijna uitverkocht is, dus ga snel kijken. Het stofje is heel zacht, en ik heb hem nog maar net, maar al veel complimenten over gekregen!

De jeans die ik draag is absoluut mijn favoriete jeansbroek. Ik kocht hem vorig jaar, ook in de solden, en hij is van Levi’s. Ik vind hem niet meteen meer terug online, maar ik heb hem besteld bij De Bijenkorf. Een goede skinny jeans, daar mag je naar mijn mening zeker in investeren!

Mijn blazer is van Bershka. Ik wou al superlang een beige blazer, maar ik vond er maar geen mooie. Superblij was ik, dus, toen ik deze vond. Hij is een beetje langer, en dat vind ik wel fijn.

Dan wil ik je ten slotte nog even voorstellen aan mijn nieuwe sneakers. Dit zijn de Adidas Advantage Clean sneakers. Ze zijn wit, maar hebben een paar roze details. Ik vind ze supermooi. Ze zijn simpel, zitten goed, en zien er ook best elegant uit.

Trui: ASOS // Jeans: Levi’s // Blazer: Bershka // Sneakers: Adidas

Wat is jouw perfecte casual outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

12 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.