Een spray met goede bacteriën: Ikari Probiotica Spray

Bacteriën zijn niet altijd slecht. Je lichaam heeft goede bacteriën nodig om in balans te blijven. Tegenwoordig merk ik dat er steeds meer verzorgingsproducten specifiek op die balans gericht zijn, zoals ook de Ikari Probiotica Spray. Dat is een spray met goede bacteriën, die je kan gebruiken als verfrissende spray, maar ook als setting spray na je make-up. En hij heeft superveel voordelen. Ik zet ze vandaag op een rijtje. 

De Ikari Probiotica Spray zit boordevol natuurlijke ingrediënten, die je huid verbeteren. Hij zorgt voor verbetering van de microflora, verlaagt het risico op infecties, en verzorgt de droge huid. Omdat hij ook ontstekingsremmend werkt, is dit ook een superfijne spray voor mensen met een vette huid of acne. Bovendien werkt hij ook erg verfrissend, dus is hij heel fijn voor onderweg of als het heel warm is – maar daar moeten we ons voorlopig nog geen zorgen over maken.

Je gebruikt de Ikari Probiotica Spray door hem over je huid te sprayen. Dat mag je zo vaak doen als je wilt: na je verzorging, om je huid een extra boost te geven, maar ook als setting spray na je makeup. Dat laatste doe ik zelf het liefst. Hij haalt het poederige effect weg, en verfrist mijn huid. In een fles zit best veel, dus je doet er erg lang mee.

Als je trouwens je huid wil verbeteren, kan ik je zeker aanraden om bij Ikari langs te gaan. Je kan er een professionele huidanalyse laten doen, en heel wat huidbehandelingen die écht werken. Ik laat zelf soms de Superboost doen, en mijn huid ziet er beter uit dan ooit tevoren. Echt een aanrader!

Wat is jouw huidprobleem?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.