Outfit: Midi Dress

Ik weet dat het er eigenlijk echt geen weer voor is, maar vandaag draag ik toch een jurk. Sorry, maar ik heb gewoon echt geen zin om toe te geven aan het grijze en koude weer. Ik wil zon, ik wil warmte! Ik wil jurken kunnen dragen. Om het toch nét wat warmer te houden, draag ik vandaag een midi-jurk. Dat is een jurk die net over je knie komt. Ben je benieuwd naar mijn outfit, die écht niet gepast is voor de winter? Lees snel verder!

Mooi, hé! Mijn jurk is van NA-KD. Ik draag heel graag jurken, en deze vind ik fantastisch omdat hij net over mijn knie komt. Het printje is met kettingen, en dat is superhip. Nikola vertelde mij zelfs dat hij iemand had zien lopen die ook een print met kettingen droeg. Ik zei: dat is totaal niet toevallig, want da’s één van da meest populaire trends van het moment!

Ik besloot mijn nieuwe hakken aan te trekken. Deze zijn een soldenaankoopje geweest en ze zijn van ASOS. Ik hou van dit soort barely there sandalen. Ze zijn elegant en simpel, en je kan ze overal bij dragen. Echt een top aankoop! Bovendien waren ze megagoedkoop, hihi.

Het enige accessoire dat ik draag is een choker. Geen idee van waar ik deze heb, maar hij heeft vooraan een cirkeltje. Ik vind chokers er vaak heel mooi uitzien, maar ik draag ze zelf bijna nooit. Tijdens het opruimen van mijn bureau vond ik deze terug, dus het was het ideale moment om hem nog eens aan te doen!

Jurk: NA-KD // Sandalen: ASOS // Choker: geen idee!

Draag jij soms een midi-jurk?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.