Outfit: White as Snow

Dingen die ik niet leuk vind aan sneeuw: koud, nat, wordt vies na een tijd. Dingen die ik wél leuk vind aan sneeuw: sneeuwman maken, gezelligheid, en dat het wit is. Ik vind wit namelijk zalig, want het is een kleur waar ik goed mee sta. Met andere woorden: ik sta goed met sneeuw. Ook vandaag een outfit die een beetje op sneeuw geïnspireerd is, want mijn trui is stralend wit. 

Deze foto’s zijn genomen nét voordat het begon te sneeuwen. De zon scheen heel hard, maar het was wel ontzettend koud. Een trui als deze was dus zeker nodig, en liefst eigenlijk nog een dikke sjaal erbij!

Mijn trui is van Tommy Jeans, maar dat had je misschien ook al door. Ik draag zelf heel graag wit – behalve als ik iets moet doen waarbij het risico op morsen vrij hoog is – omdat het er zo fris en licht uitziet. Het is een kleur die om een of andere goed bij mij past, en ik word helemaal blij als mijn witte kleren superwit blijven! Alle tips om witte kleren wit te houden zijn daarom zeker welkom. 

Ik moest onlangs naar de winkel voor nieuwe jeansbroeken. Omdat ik blijkbaar best wel veel ben bijgekomen de laatste tijd had ik geen enkele skinny jeans meer die paste. Heel confronterend, maar ik heb me erbij neergelegd. Ik vind jeans het allermooist als ze heel blauw zijn, en deze vond ik bij Bershka.

En dan mijn sneakers, wauw. Ik had al witte Air Max sneakers, maar nu heb ik ze dus ook in het lichtroze. Ik heb deze sneakers gekregen van Sneakerbaas, en het leuke is dat ik een paar mag weggeven. Hou dus zeker mijn Instagram pagina in de gaten als jij met mij wilt twinnen!

Trui: Tommy Hilfiger // Jeans: Bershka // Sneakers: Nike

Draag jij graag witte kleren?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

12 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.