Rimmel London Wonder’Proof 24HR Waterproof Colour Eyeliners

Ik ontdek zo graag nieuwe producten, en de eyeliners die ik je vandaag wil tonen zijn echt de moeite waard. Een eyeliner die waterproof is en écht de héle dag én nacht blijft zitten? Daar ben ik wel voor te vinden. De Rimmel London Wonder’Proof 24HR Waterproof Colour Eyeliners zijn gekleurde liquid liners die na een paar minuten opdrogen blijven zitten tot je ze er weer afhaalt. Geen panda-ogen of lijntjes die op de foute plek staan. Lees snel verder. 

Ze zijn kleurrijk en zien er schattig uit, de Rimmel London Wonder’Proof 24HR Waterproof Colour Eyeliners. Vanaf begin februari vind je ze in de winkels, en ze zullen verkrijgbaar zijn in zes tinten. Drie ervan probeer ik vandaag uit! Ze zijn kleurrijk, blijven superstevig zitten, en ze hebben een speciale finish.

  • Rimmel London Wonder’Proof 24HR Waterproof Colour Eyeliners, € 9,99

Dit zijn de drie kleuren die ik uitprobeer. Deep Purple is is een paarse eyeliner met een parelmoereffect, Sparkly Anthracite is grijs met een fijne shimmer erin, en Pure Blue is een rijk blauw met een glanzende finish. De drie andere kleuren uit de lijn zijn True Copper, Precious Emerald en Shiny Gold.

De Rimmel London Wonder’Proof 24HR Waterproof Colour Eyeliners zijn vloeibare eyeliners. Ze hebben een potje waar je de applicator uithaalt, en die is echt fijn. Het is even wennen, zo’n flexibele applicator, maar hij doet wel exact wat je wil doen.

Ik heb de drie tinten op mijn arm geswatcht, en ik ben onder de indruk. De eyeliners zijn ontzettend dekkend en goed gepigmenteerd. En laat mij heel duidelijk zijn: ze blijven echt héél goed zitten. Ik heb de streepjes ’s ochtends gezet, even laten opdrogen, en ’s avonds zaten ze er nog steeds volledig en perfect op. Super indrukwekkend, is dat, want mijn mouwen wreven de hele dag over de lijntjes, zonder ook maar één veegje.

Wauw, een lijntje zetten is echt heel gemakkelijk met de Rimmel London Wonder’Proof 24HR Waterproof Colour Eyeliners. Ik heb eerst een paar keer geoefend op de rug van mijn hand, en dan, plots, had ik het onder de knie. Ik gebruikte Sparkly Anthracite om een mooie wing te zetten, en ja, hoor: hij bleef probleemloos zitten. Enkel waterproof remover haalt hem weg!

Conclusie

Jep, ik ben fan van de Rimmel London Wonder’Proof 24HR Waterproof Colour Eyeliners. Ze zijn budgetproof, zijn verkrijgbaar in leuke kleurtjes en ze blijven zo ongelooflijk goed zitten!

De Rimmel London Wonder’Proof 24HR Waterproof Colour Eyeliners zijn verkrijgbaar vanaf begin februari, en zullen € 9,99 per stuk kosten.

Welk kleurtje van eyeliner zou jij kiezen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.