Outfit: Everything Grey

Als ik je zeg dat je in mijn kast vijftig tinten grijs kan vinden, heb ik het wel degelijk over grote hoeveelheid grijze kledingstukken. Ik vind grijs eigenlijk altijd een goed idee. Het is neutraal, maar het is eens iets anders dan wit en zwart. Ik hou het vandaag dus simpel, met een grijze sweater. Zo vallen mijn grijze sneakers met roségouden detail extra op! 

Ik hield het echt heel simpel, vandaag, met een trui, broek en een paar sneakers. Eigenlijk heeft Nikola deze outfit gekozen, dus hij is vandaag de stylist!

De trui die Nikola koos is een heel simpel, een beetje een boxy model van H&M. Ik vond deze zo tof dat ik hem ook ineens in het mosterdgeel kocht. Grijs is zo’n gemakkelijke kleur om te combineren, dus deze draag ik best vaak.

De broek die ik draag is een simpele, zwarte chino van New Look. Een zwarte chino, da’s echt een basic. Hij zit supergoed, en het ziet er altijd stijlvol uit. Ik moet toegeven: toen ik deze broek kocht, was het een vrij los model, maar sinds ik wat ben bijgekomen is het een strakke broek. Tja.

Dan wil ik je graag voorstellen aan mijn nieuwe sneakers. Ze komen uit de nieuwe collectie van VanHaren, en zoals je kan zien zijn ze van Nike. Meestal draag ik witte sneakers, maar deze hebben ook écht mijn hart gestolen. Het was een voorstel van Nikola, en in eerste instantie wist ik niet of deze vorm iets voor mij was, maar wauw: ze zijn prachtig. Ik hou van grijs, en ik hou van roségoud. Ze zijn echt elegant en comfy.

Ik draag een horloge van Danish Design aan mijn linkerarm, en een armbandje van Pandora aan mijn rechterarm. Allebei zijn mijn accessoires zilver, want dat vindt Nikola het mooist.

Trui: H&M // Broek: New Look // Sneakers: VanHaren // Horloge: Danish Design // Armband: Pandora

Hou jij van grijs?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.