Week in foto’s: Smoothie, velo, schilderen en spelletjes!

Vorige week was weer goed gevuld, en eigenlijk vooral met leuke dingen. Ik heb veel gewerkt, maar ook veel smoothies gedronken, veel bezoek gekregen en ik ben gaan helpen in het huis van mijn zus en haar vriend. Om jullie toch een beetje op de hoogte te houden van wat ik zoal doe, leek het me wel leuk om een overzichtje te maken van hoe mijn voorbije week eruit zag. Laat het me zeker weten als je dat vaker wil zien!

Smoothies en jurkjes

Ik drink tegenwoordig bijna elke dag een smoothie, en er zit altijd hetzelfde in. Ik gooi in de mixer: een banaan, wat diepvriesaardbeien, lijnzaad, havermout, walnoten en een beetje gember. Dan vul ik alles aan met (veel) water, zodat het lekker vloeibaar wordt en ik mix alles goed. Keilekker, en ook keigezond! In lijn met mijn gezonde smoothies: ik heb twee nieuwe jurkjes gekregen van Femmeluxerefinery, waar ik heel graag in wil passen, haha. Ondertussen heb ik ze al gepast, en ze zien er echt heel mooi uit! Ik kan niet wachten om er foto’s van te maken.

Sneakers en velo’s

Woensdag kwam Nikola langs, en we zouden samen foto’s gaan maken omdat ik nieuwe schoenen had gekregen. Hoe cool zijn mijn sneakers, trouwens? Nikola vond het wel een goed idee om er een velo bij te nemen, da’s zo’n fiets van de stad Antwerpen, en je kan het resultaat van de foto’s hier zien.

Schilderen!

Ik wou me graag nuttig maken in het nieuwe huis van mijn zus en haar vriend, dus ik bood aan om te komen helpen. Ik ging ervan uit dat ik toch niets zou kunnen doen, en er gewoon bij kon gaan zitten, maar er moest nog geschilderd worden. Samen met mijn zus, Floor, bracht ik een laag primer aan rond het raam en de deur aan de tuin, en dat was eigenlijk best vermoeiend! Het is ook superleuk om te zien hoe alles vorm begint te krijgen. Ze hebben besloten om hun oprit te bestraten, want dat ziet er supermooi uit en de kosten van bestrating vallen eigenlijk heel goed mee. En mag ik ook even uw aandacht voor hun super fancy fornuis met ingebouwde dampkap? Oh, ik ben zo jaloers.

Feestje en spelletjes

Op zaterdag was er een feestje in Schoten, waar we gratis kaarten voor hadden. Het leuke was dat er een dansles voorafging aan het feest, en daar wilden Floor en ik natuurlijk bij zijn. We zijn geen hele goede dansers, maar we hebben wel alles gegeven, en om eerlijk te zijn was ik echt wel vermoeid achteraf. Na de dansles bleven we nog even, maar dan zijn we naar het huis van mijn ouders gegaan om met mijn broer en zijn vriendin spelletjes te spelen.

Zaterdagavond bleef ik slapen bij mijn ouders, en zondag ging ik weer naar huis. Maandagochtend werd ik wakker met dit zicht. Tegenwoordig slaap ik vaak met mijn gordijnen open, omdat ik het heerlijk vind om naar de stad te kijken en hoe alle lichtjes aan en uit gaan.

Wat heb jij vorige week zoal gedaan?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.