Outfit: Be My Valentine?

Binnenkort is het Valentijnsdag, en oké: dat is misschien commercieel en belachelijk, maar zelf vind ik het toch een goed excuus om een beetje melig te doen. Ter voorbereiding van die passionele dag, heb ik niet mezelf maar mijn prachtige vriend aangekleed. Mijn outfit voor Valentijnsdag ligt ook al vast, maar vandaag stel ik je alvast iets voor waarin de man in jouw leven er super én een béétje in thema zal uitzien. Benieuwd naar de valentijnsoutfit van Nikola? 

Ik weet het: ik heb echt een hele knappe vriend. Ik vind het zo schattig dat hij altijd zo serieus kijkt, en dan soms eens zijn lach niet kan tegenhouden. Misschien heb je het al gespot op de foto, maar er is dus een klein detail dat zijn outfit super valentijn-proof maakt. In de kraag van zijn hemd zit langs de binnenkant een klein kusje.

Het hemd is van het merk Eterna, en ik kreeg het opgestuurd van HemdVoorHem.nl. Ik heb vaker hemden besteld op deze website, en ze zijn altijd supermooi. Ook dit exemplaar – dat toch nét iets specialer is – vind ik super. Het hemd is strak getailleerd, en dat is perfect voor Nikola.

Doe jij iets voor Valentijn?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.