MAC Retro Matte Lip Liquid Burnt Spice

Het is echt te lang geleden sinds ik voor het laatst een mooie lipstick besprak! Lipkleurtjes vind ik nog steeds het leukste, omdat je zoveel verschillende kleuren hebt. Vandaag hou ik het echter neutraal, want ik probeerde de MAC Retro Matte Lip Liquid in de kleur Burnt Spice. Het is een nude kleurtje, én het is de favoriete lipkleur van Nikola (al draagt hij hem nooit zelf). 

Ik denk dat bijna iedereen fan is van MAC. Ze hebben gewoon zo veel verschillende producten die goed zijn, en daar ben ik het volledig mee eens. Soms vind ik de hype overdreven, want we mogen ook niet vergeten dat er nog zoveel andere merken zijn die ook fantastisch zijn. Maar daar denk ik vandaag niet aan, want ik probeer de MAC Retro Matte Lip Liquid Burnt Spice.

Oké, dit is de kleur. Ik vind het ontzettend moeilijk om hem te beschrijven, want soms vind ik hem eerder roze, en soms vind ik hem eerder bruin. Op de foto zou ik hem omschrijven als bruin-achtig, maar dat verandert voortdurend. Het is een vloeibare lipstick, die mat opdroogt en een paar fijne shimmers bevat.

Kijk, op mijn arm ziet hij er dan weer meer roze uit. Het feit dat de kleur zich steeds aanpast geeft me er een goed gevoel bij: dat betekent dat het een mooie nude is, die bij veel huidtypes past omdat hij zoveel verschillende tonen heeft. De lipstick droogt heel mat op, en blijft daarom echt heel goed zitten.

Op mijn lippen zie je dat hij mooi en neutraal is. Pas op mijn lippen zie je de parelmoer-achtige glans, die mijn lippen voller doet lijken dan ze zijn. Toch is MAC Retro Matte Lip Liquid Burnt Spice helemaal mat opgedroogd.

Je ziet mij eigenlijk best vaak lopen met deze tint. Het is echt zo’n my lips but better kleurtje dat altijd gepast is. Oh, ja, en het is ook Nikola z’n favoriet. Dus ik weet dat als ik er mooi wil uitzien voor hem, dat Burnt Spice me daarbij helpt.

Conclusie

Ik kan de MAC Retro Matte Lip Liquid in de kleur Burnt Spice moeilijk omschrijven. Hij is bruin, maar ook roze, en mat, maar toch glanzend. Het is ergens een hele speciale tint, die anderzijds ook heel neutraal is. Daardoor is hij heel draagbaar, en ben ik er zeker van dat hij bij heel veel verschillende mensen een prima nude is. In elk licht ziet hij er anders uit, en dat vind ik wel fijn: dat betekent dat hij zich mooi aanpast aan zijn omgeving.

Kende jij deze lipstick al?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.