Outfit: Ik ben klaar voor de regen

Het stomme: gisteren heeft het de hele dag geregend. Het leuke: ik heb even geleden een nieuwe regenjas gekregen. Mijn gevoel bij het weer was dus ontzettend dubbel, want regen is stom, maar ik heb mijn regenjas nog niet veel kunnen aandoen. Ik was dus een minibeetje blij toen het regende, zodat ik hem eindelijk eens kon dragen. 

Ik zei vroeger altijd: een regenjas kan niet mooi zijn. Er zijn dan ook zo overdreven veel lelijke regenjassen. Dus tot voor kort had ik geen regenjas, uit angst om er niet stijlvol bij te lopen, haha! Maar toen mocht ik iets uitkiezen bij Dokotoo, en ik zag dit regenjasje dat er best nog wel leuk uitzag. Hij is wel heel oversized, en dat is misschien niet de meest stijlvolle manier om over straat te gaan, maar ik voel me wel snug as a bug in a rug, zelfs in de regen.

Verder hield ik mijn outfit heel wit, met een witte skinny jeans van ASOS en een truitje dat ik ooit bij Romwe kocht. Het truitje kon ik online niet meer vinden, maar het is een cropped trui met een rode en een blauwe streep.

Ik draag ook vandaag mijn nieuwe witte Adidas Superstar sneakers, en ten slotte heb ik ook een rugzak van Gaston Luga bij. Een rugzak is altijd superhandig, vind ik, al draag ik hem bijna altijd op één schouder. Dat ziet er net wat minder seutig uit, haha!

Jas: Dokotoo // Jeans: ASOS // Trui: Romwe // Sneakers: Adidas // Rugzak: Gaston Luga

Heb jij een “mooie” regenjas?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.