Outfit: Mijn valentijnslook

Valentijnsdag is volgende week al, en deze keer ben ik écht goed voorbereid. Al een week op voorhand heb ik mijn outfit helemaal klaar. Mijn plannen? Ik hoop op een gezellig avondje thuis met mijn vriendje, met veel kaarsjes, pizza en een film. Zalig. Ik kijk er ontzettend naar uit! Mijn valentijnsoutfit is een rode jurk, een paar neutrale en elegante pumps, en een speciaal detail om de look af te maken. 

Dit is een van de jurkjes die ik onlangs kreeg van FemmeLuxeRefinery. Ik had ze al op mijn Instagram story gedeeld, en ik heb hetzelfde jurkje ook in het beige. Ik vind ze prachtig: ik hou van de stof die een beetje glanst, het geplooide effect is super flatterend en je kan de mouwen over of onder je schouders dragen. Zelf vind ik ze het mooist als ik ze off shoulder draag, maar als je ze optrekt krijg je een vierkante hals – ook mooi!

Ik wou mijn schoenen neutraal houden, dus koos ik voor een paar beige pumps van Steve Madden. Het gelakte resultaat is elegant en klassiek, en doordat ze nude-achtig roze zijn doen ze mijn benen langer lijken. Dit zijn de Steve Madden Daisie pumps in de kleur Patent Blush.

Als extra detail draag ik ook een halsketting met een roos. Gepaster voor Valentijn kan het gewoon niet. De halsketting is van Emiza Jewellery, en het is gewoon prachtig. Super gedetailleerd en de rode details maken het helemaal af!

Jurk: Femme Luxe Refinery // Pumps: Steve Madden // Halsketting: Emiza

Wat zijn jouw plannen voor Valentijn?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

14 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.