Een parfum voor hem en ééntje voor haar: Carven Le Parfum & Ted Lapidus Black Soul

Als je nog op zoek bent naar wat inspiratie voor valentijnsdag: een parfum is altijd leuk om te krijgen. Ik kreeg onlangs twee toppertjes opgestuurd van Planet Parfum. Eéntje voor hem en één voor haar. Vandaag een duo-review, waarin ik Carven Le Parfum bespreek, een echte vrouwelijke geur, en ook Black Soul van Ted Lapidus – voor mannen. 

Parfum is altijd leuk om te krijgen, vind je ook niet? Nikola en ik vinden het allebei superleuk, dus het pakketje dat ik van Planet Parfum kreeg met twee parfums in was heel tof om uit te pakken.

Carven Le Parfum, € 93,90 voor 100ml

Ted Lapidus Black Soul, € 72,90 voor 100ml

Ladies first. Le Parfum van Carven is een houtachtige, bloemige muskusgeur. Hij bestaat al sinds 2013, maar toch is hij niet echt heel bekend.

Topnoten

Mandarijnbloesem

Witte hyacint

Abrikoos

Hartnoten

Welriekende lathyrus

Ylang-ylang

Jasmijn

Basisnoten

Sandelhout

Schijnhulst

Indonesisch patchouliblad

De geur is voor mij voornamelijk bloemig. Daarom is het een heerlijke frisse, lentegeur, maar toch is hij erg vrouwelijk. Ja, dit is echt iets voor mij.

In de mannengeuren ben ik niet echt thuis, dus van Ted Lapidus had ik nooit eerder gehoord. Black Soul is een houtachtige, kruidige geur die al bestaat vanaf 2019.

Noten

Tolubalsem
Munt
Kaneel
Muskus
Chinese Ceder
Guaiac hout
Neroli
Saffraan
Bergamot
Kardemom
Harsen
Citroenbloesem

Mannengeuren zijn voor mij altijd ofwel een échte hit, ofwel een complete missTed Lapidus Black Soul is zeker een hit. Hij heeft iets stoers, maar ook iets sensueels. Hm, als Nikola deze draagt is hij nog onweerstaanbaarder!

Conclusie

Een lekker parfum kan zoveel doen voor je humeur. Le Parfum van Carven is zo’n lichte, frisse geur die ook heel vrouwelijk en zwoel is. Het is een perfecte geur omdat hij zo stijlvol is. Ook Black Soul van Ted Lapidus is een schot in de roos, want een geur als deze had Nikola nog niet én hij ruikt sensueel en stoer. Een ideale geur voor mijn knappe vriend.

Carven Le Parfum, € 93,90 voor 100ml

Ted Lapidus Black Soul, € 72,90 voor 100ml

Krijg jij ook zo graag parfum als cadeau?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.