Outfit: Safety

Fluo is weer helemaal terug. Toen ik nog kind was, kwam de trend al eens voorbij, en ook nu is fluo – voornamelijk fluogroen – weer superveel te zien in het straatbeeld. De grootste fan van de trend ben ik misschien niet, maar toen ik deze felgroene trui zag, vond ik het tijd om me eraan te wagen. Het is een zalige oversized trui, met een rolkraag die ideaal is voor de winter. Bovendien is zo’n fluo kleurtje heel veilig, want iedereen ziet je aankomen. 

Ik val best op in de voetgangerstunnel, vind je ook niet? Mijn trui is van FemmeLuxeFinery, een website die ik een tijdje geleden ontdekte en waar ik een aantal items mocht uitkiezen. Ik vind het best een leuke website, al is niet alles helemaal mijn stijl. Gelukkig zitten er wel heel wat dingen tussen die ik wél leuk vind, waaronder deze supergrote, superfluo limoengroene trui. Dankzij de rolkraag is hij ook lekker warm aan mijn nek, dus dit is zeker een topstuk voor de koude dagen.

Ik trok een zwarte broek aan die een beetje glanzend is. Deze heb ik al heel lang, en ik denk dat hij van de H&M is. Verder draag ik ook mijn witte Nike Air Max sneakers, niks speciaals, en dat is het! Omdat de kleur van de trui al zo opvalt, vind ik dat de rest van de outfit neutraal mag blijven, maar ik wil hem zeker ook eens dragen in een kleurrijke combinatie!

Trui: FemmeLuxeFinery // Broek: H&m // Sneakers: Nike

Ben jij een fan van de fluo trend?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.