Week 6 in foto’s: Heel veel Nikola!

De voorbije week was heel tof, want Nikola had een lesvrije week waardoor we veel dingen samen hebben kunnen doen. Zo zijn we gaan shoppen, en ging ik mee naar de kapper voor Nikola (maar ik had heel hard de slappe lach). Ik moet toegeven dat ik niet heel veel foto’s heb gemaakt, want ik heb geprobeerd om te genieten van alle leuke dingen en dan vergeet ik mijn camera boven te halen. 

Ik kreeg een pakket opgestuurd van Nutella, met alles wat je nodig hebt om pannenkoeken te maken. Dat heb ik dan ook gedaan, en na een mislukte eerste pannenkoek (zo gaat dat, hé) bakte ik een tiental mooie, ronde, gladde pannenkoeken. Ik maakte een story op Instagram waarin ik liet zien op wat voor belachelijke manier Nikola zijn pannenkoek eet. Hij rolt ze eerst op, smeert nutella op de opgerolde pannenkoek en plooit hem dan dubbel. En het ergste: ik kreeg antwoord van mensen die hetzelfde deden! Wat? Barbaren!

Ik had eerder een pakketje met mooie oorbellen gekregen, en ik besloot om die aan te doen. We moesten naar de autowinkel, want de batterij van de auto van Nikola was kapot, maar onderweg stopten we even bij Bel & Bo om te shoppen.

De twee jasjes op de foto heb ik gekocht, want ze waren in de sale en ik vond ze wel cute. Nikola kocht de trui op de linkse foto – die was echt heel mooi – maar de zwarte trui met rolkraag liet hij liggen. Ik moest een beetje lachen omdat ik aan die ene meme moest denken van de man met een rolkraagtrui en een pompoenhoofd.

Nikola wou van zijn lesvrije week gebruik maken om nog eens naar de kapper te gaan. En ik mocht mee, dus ik nam me voor om te kijken hoe dat moest – wie weet wanneer moet ik het nog eens zelf doen. Maar toen ik bij de kapper zat en naar Nikola in de spiegel keek kreeg ik weer de slappe lach. Hoe meer ik wou stoppen met lachen, hoe meer ik moest lachen en ik voelde me echt belachelijk. Uiteindelijk kreeg ik mezelf onder controle en ik besloot om niet meer naar Nikola te kijken. Het resultaat was wel heel goed, en Nikola zag er nog knapper uit!

Ik kreeg deze week ook een aantal leuke pakketjes. Zo stuurde L’Oréal Paris me een Galentine’s Day pakket, en ik mag er ook eentje weggeven aan mijn volgers! Ik kreeg ook een aantal nieuwe producten van MaxFactor die ik volop aan het testen ben. Van Femme Luxe Finery kreeg ik ook een aantal kledingstukken opgestuurd, die je snel voorbij zal zien komen!

Hoe zag jouw week eruit?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.