Outfit: Ssssssssilke

Vandaag ben ik Sssssssilke, want ik draag een jurk met slangenprint (en slangen zeggen heel veel ssss). Haha, ik vind het zelf heel grappig. Maar even serieus: slangenprint is hip en ik ben fan. Het is flatterend en ziet er modern uit, en het is eens iets anders dan luipaardprint. Niet dat ik die laatste ooit zal vergeten, want I love luipaardprint. Toch kan ik nu en dan eens afwisselen en dat doe ik vandaag ook. 

Ik vind deze jurk echt keileuk! Hij is simpel maar het slangenprintje heeft m’n hart gestolen. Het leuke is dat je hem gemakkelijk korter kan dragen, maar nu het nog niet heel warm is draag ik hem gewoon op z’n langst. Hij is van Femme Luxe Finery, over die website had ik het de vorige keer ook al: het is een hele goedkope website met veel lelijke dingen, maar ook een paar mooie items!

Ik twijfelde heel erg: moet ik hier nu hakken of sneakers bij dragen? Het kan eigenlijk allebei, maar ik had gewoon zin in een iets meer casual look, dus koos ik voor mijn Adidas Superstar sneakers. Dat kan altijd, vind ik. Om mijn look nog cooler te maken, en omdat de zon een beetje scheen, heb ik er een zonnebril bij genomen. Het is een simpel model met zwarte glazen en een gouden montuur. Vraag me alsjeblieft niet van waar deze is, want ik vond hem gewoon ergens op het internet een tijdje geleden en ik heb geen idee meer waar.

Jurk: Femme Luxe Finery // Sneakers: Adidas // Zonnebril: goede vraag…

Hou jij van slangenprint? Of kies je toch liever voor luipaard?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

21 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.