Outfit: The Basics

Een goede jeansbroek is onmisbaar in mijn garderobe. Je kan zo’n jeans heel vaak dragen en het ziet er altijd stijlvol maar toch casual uit. Onlangs mocht ik van America Today uitkiezen, en dat deed ik met plezier. Ik koos voor een echte basic: een blauwe, skinny jeans. Vandaag wil ik je hem graag tonen, met deze basic en casual outfit, die er toch heel erg mooi uitziet. 

Een goede jeans zit fijn, is stevig, en het belangrijkste: doet je kont er goed uitzien. Dat doet deze jeans zeker – dat vind ik, tenminste. Ik koos voor het Jane model, dat is een basic jeans met een middelhoge taille. Een blauwe jeans is voor mij een échte basic, al zou ik hem stiekem in alle kleurtjes willen.

Ook mijn top is van America Today. Het is eigenlijk een body. Ik weet niet helemaal zeker of ik dat fijn vind, want het voordeel is dat het goed blijft zitten, maar als nadeel had ik wel dat het een beetje raar aanvoelde. Ik kan het niet goed beschrijven, maar uiteindelijk vind ik het er wel heel leuk uitzien.

Eigenlijk wilde ik een paar All Stars aandoen, maar ik heb die van mij onlangs allemaal weggedaan! Dan koos ik maar voor mijn grijze Nike’s want die staan er ook heel leuk bij.

Jeans: America Today // Top: America Today // Sneakers: Nike

Vind jij een goede jeans ook zo onmisbaar?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.