Week 7 in foto’s: eindelijk naar Londen!

Wat een week! Zoveel leuke dingen, en eindelijk was het eens goed weer. Het hoogtepunt van de week? Eindelijk ging ik voor de eerste keer in mijn leven naar Londen! Wat een fantastisch tripje, ik heb er zo van genoten. Het was een bewogen week, en ik had het weekend nodig om even te ontspannen. Vandaag ben ik weer klaar voor een nieuwe week, maar eerst zet ik alles van vorige week even op een rijtje. 

Maandag: werkdag, maar dan glam

Omdat ik nog heel wat foto’s moest maken en dingen wilde afwerken, werd maandag mijn werkdag. De hele dag maakte ik foto’s, waardoor ik er super glam uitzag, haha. Ik zat dus in mijn kantoortje met mijn haar gekruld en een jurkje aan. Moet kunnen, toch?

Dinsdag: het nagelhorrorverhaal begint…

Mijn nagel is gebroken. Normaal gezien knip ik ze gewoon af, maar deze keer kreeg ik in plaats van een horizontaal, een verticaal streepje waardoor hij maar verder bleef scheuren. Plots was het zover: hij scheurde net te ver, en ik had zoooo veel pijn. De apotheker raadde me aan om even een pleister te dragen, maar ik voel mij zo onaantrekkelijk… Ik ga proberen om het op te lossen, maar voorlopig ben ik nog steeds bepleisterd.

Woensdag: eindelijk weer zon!

Het weer werd de voorbije week stilaan beter, en dat had ik écht even nodig. Een beetje zonneschijn, een héél klein beetje warmte, en ik voelde mij weer veel beter. Woensdag kon ik eindelijk mijn favoriete broek weer uit de kast nemen. Yes!

Donderdag: Londen!

Eindelijk ben ik in Londen geweest. Samen met Nikola werd ik door Brompton uitgenodigd om hun elektrische plooifiets te gaan uitproberen in Londen. Natuurlijk wilden we dat, en het werd een fantastische dag! De zon scheen en Londen zag er prachtig uit. Met onze fietsjes reden we door de stad, en ik heb ontzettend genoten. Wauw. Londen, we’ll be back.

Vrijdag: opruimen

Vrijdag waren we weer thuis in Antwerpen, en ik begon mijn dag met de granola van Xavies. Ik had een zakje gekregen op een event, en hij is hélemaal goedgekeurd. Zo lekker! Ik ruimde ook wat op, en de middelste foto hierboven is de kast die gevuld is met spullen die ik wegdoe. Een groot deel verkoop ik op United Wardrobe, dus klik hier om ze te bekijken! Ik maak ook verrassingspakketjes, gevuld met allemaal leuke spulletjes met een waarde van minstens €100. Op vrijdag ging het nog steeds niet goed met mijn nagel.

Zaterdag: figureren en verjaardag van mijn zus

Op zaterdag had ik een paar dingen gepland. Eerst moest ik nog een paar dingen regelen, en rond de middag moest ik naar Linkeroever om te figureren in een videoclip. Het resultaat zal ik zeker delen! Daarna ging ik naar Schoten, want mijn zus, Floor, is vandaag jarig en ze gaf zaterdag een feestje.

Zondag: brunch & plannen

Op zondag ga ik meestal brunchen bij mijn ouders, dus van zaterdag op zondag bleef ik in Schoten slapen. Zondag brunchten we dus uitgebreid en daarna ging ik naar huis om nog een beetje te werken en mijn week te plannen.

Heb jij een leuke week gehad?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.