3 x L’Oréal Paris Color Riche Nagellak

Met mijn nagels gaat het op dit moment niet zo best, want de nagel van mijn rechterwijsvinger is ernstig gescheurd. Ik doe daarom mijn best om de andere nagels er mooi te doen uitzien, in de hoop dat dat compenseert voor mijn bepleisterde nagel. Vandaag toon ik je daarom drie L’Oréal Color Riche nagellakjes. 

Helemaal in valentijnsthema, want die feestdag ben ik natuurlijk nog niet vergeten, probeer ik deze drie rozige tinten. De L’Oréal Paris Color Riche nagellakjes zitten in een prachtig flesje en ruiken lekker naar rozen! Ze bevatten tegenwoordig trouwens ook verzorgende oliën die ervoor zorgen dat je nagels er glanzend uitzien.

Van links naar rechts zie je Dimanche MatinJardin Des Roses, Rubis Folies, en de Le All in One Base & Top Coat.

Ik heb de Le All in One als basis en top coat aangebracht, en ik moet zeggen dat hij een supermooi, glanzend effect geeft.

Dimanche Matin is een melkroze lakje, en hij doet me echt denken aan Fristi. Het lakje dekt niet helemaal, maar na twee lakjes is het wel mooi.

Jardin de Roses is een roze lakje, dat er speels en fris uitziet. Heb ik het trouwens al over de geur gehad? Heerlijk is het, de vieze geur van nagellak behoort nu tot het verleden!

Ik sluit af met Rubis Folies, een prachtige en romantische rode lak. Hierboven draag ik één laagje, en zo dekt hij best al mooi.

Conclusie

Ik ben blij dat mijn nagels – behalve die éne dan – er weer toonbaar uitzien. Mijn favoriet van vandaag is Dimanche Matin, want lichte nagellakjes doen mij altijd denken aan de zomer. Ze zijn alledrie zeker goedgekeurd, en ook de Le All in One Base & Top Coat is een handige tool die ik vaker ga gebruiken.

Welk kleurtje vind jij het leukst?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

11 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.