Outfit: Black, white and comfy

Vandaag hou ik het comfy! Onlangs kreeg ik een bestelling met kleren aan, en de outfit die ik vandaag draag was misschien wel mijn favoriete set. Het is een soort van trainingspak. Oké, ik weet het: een trainingspak als outfit is niet altijd oké. Maar heel soms vind ik het wél acceptabel, en dat was gisteren het geval. 

De set die ik draag is van Femme Luxe Finery, een webshop waar ik al eerder over heb verteld. Ik had een best grote bestelling geplaatst, en deze set zat daar dus bij. Ik weet dat er voor- en tegenstanders zijn, maar ik vind het er alleszins nog wel leuk uitzien.

De top is een beetje cropped, en nu de zon een klein beetje begint te schijnen vind ik dat wel tof. Het geeft gewoon iets vrouwelijks aan de look – hoewel mijn vriend toch wel vond dat ik er mannelijk uitzag – doordat hij een klein streepje huid laat zien.

De broek is best strak, maar dat is volgens mij de bedoeling. Ik heb maat M/L besteld, en dat was perfect voor mij. Niet te los, niet te strak. Enkel de pijpen van de broek waren best strak: ik krijg ze met moeite over mijn enkels, maar dat kan ook wel aan mijn benen liggen.

Bij een trainingspak draag ik uiteraard mijn favoriete sneakers van Nike. Een witte sneaker is altijd gepast, en doet mijn look er nog sportiever uitzien.

Trainingspak: Femme Luxe Finery // Sneakers: Nike

Ben jij voor of tegen trainingspakken?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

12 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.