Outfit: W/O Color

Vandaag draag ik geen kleur. Helemaal geen. Het enige dat ik draag is een witte jurk. Zeker nu het weer wat warmer wordt vind ik wit een fantastische kleur om te dragen. Mijn garderobe bevat heel wat witte items, omdat ik vind dat het er altijd zo fris en vrouwelijk uitziet. Een wit t-shirt, een witte trui, een witte broek, en nu ook een witte jurk. Vandaag toon ik je de nieuwste witte aanwinst in mijn kleerkast. 

Mijn outfit is heel simpel: gewoon een witte jurk. Hij doet mij low key denken aan een badjas, maar dan een hele stijlvolle variant, haha! Deze jurk is van Femme Luxe Finery, blijkbaar is dat tegenwoordig mijn favoriete webshop. Ik vind vooral de bovenkant van de jurk mooi, want ik hou van zo’n wrap effect. De pofferige mouwen geven de bovenkant van mijn lichaam wat volume, en op die manier wordt mijn lichaam in balans gebracht.

Ik heb trouwens een nieuwe schommelstoel. Ik vind hem zo ontzettend mooi, en hij past perfect bij mijn interieur én mijn outfit. Ideaal, toch?

Jurk: Femme Luxe Finery

Draag jij graag witte kleding?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.