Week 8 in foto’s: opening nieuwe club & cameraproblemen

Yes, eindelijk was het goed weer. De voorbije week besloot de zon er een topweekje van te maken, en ik heb met volle teugen genoten. Ik had veel werk, maar ook genoeg momentjes om leuke dingen te doen. Vandaag zet ik een paar momenten van mijn week op een rijtje, en zo blijf je op de hoogte van welke dingen mij blij (en minder blij) maken. 

Maandag: mijn zus is jarig & Telenet YuGo

Op maandag 18 februari – exact een maand voor mijn verjaardag – was mijn zus Floortje jarig. Ze moest werken en ik ook, maar zoals jullie vorige week al konden lezen hadden we in het weekend goed gevierd. ’s Avonds ging ik met Nikola naar een event van Telenet, waar het nieuwe YuGo abonnement werd voorgesteld, en je kon er ook een tattoo laten zetten. Ik heb vriendelijk bedankt, maar het zag er wel heel cool uit.

Dinsdag: make-up workshop geven

Op dinsdag gaf ik een make-up workshop. Ik werk heel soms als make-up artist voor Les Couleurs de Noir, en nu en dan geef ik een demo bij apotheken. Dan kan je gratis een avondje jezelf leren opmaken, met veel tips en tricks, waarna je de producten ook met een korting kan kopen. Als je zelf ook zo eens een workshop wil meedoen kan je best even een kijkje nemen op hun Facebook pagina.

Woensdag: trainingspak

Woensdag heb ik de hele dag gewerkt, dus heb ik niets speciaals gedaan, maar de outfit met mijn trainingspak kwam wel online. Ik had niet verwacht dat jullie hem zo leuk zouden vinden, maar ik kreeg echt héél veel complimentjes, waarvoor dank.

Donderdag: paniek om mijn camera

Op donderdag liet ik jullie via mijn Instagram story de tekening zien die op mijn uitnodiging voor het Telenet event stond. Echt cool! Oh, en mijn camera heeft er niet zoveel zin in. Hij geeft telkens weer de melding dat mijn SD-kaart niet leesbaar is, maar het ligt niet aan de SD-kaart, want ik heb er al een paar verschillende geprobeerd en hij doet telkens hetzelfde. Soms doet hij het wel weer, heel vreemd.

Vrijdag: opening nieuwe club

Op vrijdagavond waren Nikola en ik uitgenodigd om naar de opening van Phantom, een club in Antwerpen die 21+ is. Het was een leuke avond, maar we hebben het rustig gehouden. Ik drink tegenwoordig trouwens niet echt alcohol meer, want ik merk dat mijn lichaam daar echt heel slecht op reageert. Ik heb wel een paar slokjes van Nikola’s champagne geproefd, maar daar is het bij gebleven.

Zaterdag: groene smoothie en nagelupdate

Om even te detoxen na een avondje clubben – ookal had ik niets gedronken – dronk ik een groene smoothie met appel en spinazie. Het was niet de lekkerste smoothie ooit, maar ik heb hem wel helemaal opgedronken. Meteen ook even een nagelupdate: ik heb een valse nagel op mijn gebroken nagel gekleefd, en dat bleek uiteindelijk wel de beste oplossing. Het ziet er veel beter uit, en mijn nagel is heel stevig.

Zondag: Familiedagje

Zondag was volgens mij de leukste dag, want ik ging naar mijn familie in Schoten, en samen gingen we naar Lillo. Dat is een miniem dorpje in Antwerpen, dicht bij Doel. Het was superfijn weer, en ik heb ervan genoten. Ik heb trouwens ook gevlogd, dus misschien zie je binnenkort weer een video online komen op Silkeblogs.

Heb jij een leuke week achter de rug?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.