3 x nieuw van Max Factor

Vandaag wil ik het even hebben over een update van Max Factor. Ze breiden hun assortiment uit met een aantal producten om je huid en wenkbrauwen te doen stralen. Ik vind het altijd spannend om nieuwe producten uit te proberen van bekende merken, want ik vind het belangrijk dat ze up to date blijven, maar het is toch altijd de vraag of de nieuwe producten even fijn zijn als de andere producten die we al kenden van het merk. Vandaag probeer ik 3 nieuwe producten van Max Factor

Zoals altijd zien de producten er mooi uit. De verpakkingen van Max Factor zijn altijd zo luxueus en herkenbaar door hun gouden details.

  • Max Factor Miracle Veil Radiant Loose Powder, € 14,99
  • Max Factor Real Brow Fiber Pencil, € 12,99
  • Max Factor Brow Highlighter Pencil, € 10,99

De Miracle Veil Radiant Loose Powder is een fixerend, los poeder, met lichtreflecterende deeltjes. Het poeder zorgt ervoor dat je make-up goed blijft zitten, en door de minerale blend wordt je huid geëgaliseerd.

Dit zijn de Real Brow Fiber Pencil potloodjes. Dikke, korte potloodjes waarmee je je wenkbrauwen kan bijtekenen, verkrijgbaar in vier tinten.

Als je goed kijkt naar het puntje van de potloodjes, zie je kleine haartjes. Die haartjes zijn de vezeltjes die je wenkbrauwen voller maken.

Ten slotte is dit de Brow Highlighter Pencil, een potloodje waarmee je je wenkbrauwen kan highlighten. Je brengt hem aan op je wenkbrauwbot, en blendt hem uit met je vingertop.

Op de foto hierboven zie je links de Real Brow potloodjes, daarnaast zie je de Brow Highlighter Pencil en rechts het Miracle Veil poeder.

Ik moet zeggen dat ik de vezeltjes van de Real Brow potloden niet meteen zie zitten, maar die zullen we op mijn wenkbrauwen moeten testen. Het Highlighter Pencil is mat, en dat had ik niet verwacht, maar dat kan zeker mooi zijn.

Het Mineral Veil poeder is zacht als fluweel, en ik zie de fijne shimmers inderdaad zitten.

Op de foto hierboven zie je mijn wenkbrauwen zonder make-up. Zoals je kan zien heb ik van mezelf al vrij volle wenkbrauwen, maar hier en daar mist er een plekje, dus ik teken mijn wenkbrauwen regelmatig bij.

En zo ziet mijn wenkbrauw eruit met het Real Brow potlood Medium Brown, en het Brow Highlighter Pencil. Ik vind het wenkbrauwpotlood superfijn. Hoewel het dik en kort is, werkt hij wel heel fijn en ligt hij goed in de hand. Het highlighter potlood vind ik wat moeilijker om mee te werken, want ik kan hem niet goed uitblenden. Misschien moet ik nog wat oefenen, maar voorlopig is het effect niet perfect.

Conclusie

Van de drie producten zijn er twee alvast een schot in de roos. Het Miracle Veil poeder is ontzettend fijn, en de shimmers trekken het licht aan waardoor een glowy effect gecreëerd wordt. De Real Brow potloodjes zijn handig, omdat ze zo klein zijn, en het vezeleffect zorgt voor volle wenkbrauwen. Ik vind het wel iets hebben. Het Highlighter Pencil heeft me niet echt kunnen overtuigen. Ik vind het wat te moeilijk om uit te blenden, dus het effect is niet natuurlijk.

Wat vind jij van de productjes?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.