Outfit: On a Trip

Zondag was ik op bezoek bij mijn ouders, en zijn we samen op stap gegaan om een beetje te wandelen. Het was echt zalig weer. Gelukkig had ik de perfecte outfit aan: casual, laagjes, en een rugzakje. Ik heb ontzettend genoten van de dag. Het was exact wat ik nodig had om mijn batterijen op te laden voor weer een drukke week. Vandaag toon ik je mijn outfit. 

Ik droeg zondag een all black outfit, met een bruine riem en mijn nieuwe bruine rugzak. Dit is tegenwoordig een van mijn favoriete looks, vooral met de witte sneakers erbij.

Mijn broek is van WE, en die heb ik al een hele tijd. Ik draag hem echt keivaak, want hij zit heel goed en ziet er mooi uit. Een zwarte chino is voor mij ongetwijfeld een musthave.

Ik draag een simpel, zwart t-shirt van ASOS dat ik vorige week bestelde. Het is zo’n basic, maar toch had ik er nog geen. Dit soort simpele t-shirts draag ik graag én vaak. Ik heb ook een wit t-shirt als deze, en da’s ook een favoriet.

Mijn jasje is er eentje die al héél lang aan mijn kapstok hangt. Het is een zwart nepleren bikerjasje dat ik ooit kocht bij Boohoo met heel veel korting. Op de rug staat “c’est la vie” en ondertussen ben ik die quote zelfs al beu, zo vaak heb ik het gedragen.

Mijn sneakers zijn de Adidas Advantage Clean sneakers. Witte sneakers maken een outfit echt af, vind ik. Mijn riem is van H&M, een super basic bruin model, en mijn zonnebril is van Polette – en hij is op sterkte.

Ten slotte draag ik mijn nieuwe rugzakje van Herschel. Ik vind het echt super cute. De kleur is neutraal en zacht, en het formaat is helemaal perfect! Aanrader.

Broek: WE // T-shirt: ASOS // Jasje: Boohoo // Sneakers: Adidas // Riem: H&M // Zonnebril: Polette // Rugzak: Herschel

Draag jij soms een rugzak?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.