Week 9 in foto’s: heel veel pakjes!

Het was een beetje een rare week. De eerste helft was het fantastisch weer, waardoor ik super enthousiast en productief was. De tweede helft was grijs en regenachtig, en dan wilde ik vooral binnen blijven en chillen. De voorbije week heb ik heel wat leuke pakjes gekregen, én ging ik naar een keitof event van Garnier. Kijk je mee naar wat ik zoal heb gedaan vorige week?

Maandag: slechtste start van de week ooit

’s Ochtends maak ik altijd een smoothie als ontbijt, en maandag ging het volledig mis. Ik wilde mijn potje gember nemen, maar zodra ik de kast opende viel mijn potje rozemarijn eruit, en alles lag vol. Ik dacht dat het achteraf meer naar rozemarijn zou ruiken, maar dat viel eigenlijk wel mee.

Dinsdag: de pakjes beginnen binnen te komen

Het was een week met veel pakjes, en op dinsdag kwamen er heel wat binnen. Pakjes zijn altijd zo leuk, het lijkt alsof het elke dag kerst is!

Woensdag: nog pakjes

En op woensdag kwamen er nog pakjes binnen, en in één van die pakjes zat dit fantastische paar schoenen. Ze zijn van Steve Madden en ze doen me heel erg denken aan watersandalen, maar dan cooler.

Donderdag: een Garnier-event

Op donderdag ging ik met mijn vriendinnen Elisa en Liesbeth naar een event van Garnier. De nieuwe bio-lijn werd voorgesteld, en ik beloof dat je er snel iets over leest! Het was een fantastisch event, met heel veel leuke activiteiten. Ik nam wat bloemen mee naar huis, maar je kon er ook een bloemenkrans mee maken, en je kon je eigen thee samenstellen. Het was top!

Vrijdag: de producten uitproberen

Natuurlijk kregen we de producten van Garnier Bio mee naar huis, en ik ben ze volop aan het uittesten. Ik hou je zeker op de hoogte, want ik vind ze nu al fijn!

Zaterdag: zo blij met mijn bloemen

Ik had wat bloemen meegenomen van het event, en ik ben er zo blij mee. Op zaterdag maakte de bloemen mijn dag al helemaal goed!

Zondag: OMG zo mooi!

Op zondag ging ik naar mijn ouders en daarna naar de ouders van mijn vriendje Nikola, maar eerst probeerde ik nog deze producten van Nars uit. Oh, mijn God, wat zijn ze mooi!

Hoe was jouw week?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.